Köszöntünk Kedves Látogató!

A Délvidéki Civil Portál oldalain a délvidéki magyar civil szervezetekkel kapcsolatos hírekről és eseményekről, az aktuális képzésekről, konferenciákról és felhívásokról tájékozódhat. Az információnyújtás mellett a legkülönbözőbb formában kívánjuk a civil szervezetek munkáját is segíteni, s ezt a célt szolgálja az adományközvetítés, a jogi és a pénzügyi segély, a tudásbázis, a média- és a honlaptár. Kívánjuk, hogy tájékozódjon, illetve szakmailag fejlődjön a honlap segítségével!

A honlap nyitott bármelyik délvidéki magyar civil szervezet irányába, így amennyiben Önnek híre, eseménye vagy bármilyen más információja van, kérjük, juttassa el azt hozzánk az office@civilportal.rs e-mail címen keresztül, s mi megjelentetjük.

Kérheti a Délvidéki Civil Portál elektronikus hírlevelét is, amelyet heti rendszerességgel fogunk eljuttatni Önhöz. A hírlevelet a „Feliratkozás a hírlevélre“ gombra kattintva elérhető aprócska űrlap kitöltésével igényelheti. A későbbiekben bármikor leiratkozhat a listáról.

Felíratkozás a hírlevélre
HírekEseményekKépzésekKonferenciákFelhívások
 • Báloztak a szabadkai cserkészek

    Karácsonyi bált tartott szombaton az 52. számú Szabadkai Kosztolányi Dezső Cserkészcsapat. A rendezvényt harmadik alkalommal szervezték meg, amit ebben az évben körzeti szintűre emeltek.

  Zsongott a továbbKözzétéve: 2017. december 18.

 • Karácsonyváró a Petőfiben

  Telt ház volt szombaton este az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban megtartott karácsonyi műsor alkalmából. A szervezők, az újvidéki székhelyű Európa továbbKözzétéve: 2017. december 18.

 • Ehhez van jogunk!

    Mit tehetünk, ha az újonnan megvásárolt műszaki árucikk egyből el is romlik, és még a hivatalos szervizben sem javítják meg azt a garanciaidő alatt?

  A karácsonyi továbbKözzétéve: 2017. december 15.

 • Üdvözlégy, kegyelemmel teljes!

  Mint minden tematikus rendezvénye a Keresztény Értelmiségi Körnek, így az idei Adventi Lelki Nap is nagy érdeklődést váltott ki.  A Horgos melletti Domus Pacis Ferences Lelkigyakorlatos és továbbKözzétéve: 2017. december 13.

 • Gyermekfoglalkozások a téli szünetben

  Kézműves foglalkozás a téli szünetben 2017. január 4-én, 5-én 10.00 órától a Tópart Helyi Közösségben.

  Szeretettel vár minden alkotni vágyó gyermeket a továbbKözzétéve: 2017. december 14.

 • VIII. ÜNNEPI ÉVZÁRÓ EST

  AZ ÉLD AZ ÉLETED! EGYESÜLET szeretettel meghív a VIII. ÜNNEPI ÉVZÁRÓ ESTRE 2017. december 29-én (péntek) 17 órára Helyszín: Zenta, Népi Technika nagyterme (Fő utca 23.) Az est folyamán továbbKözzétéve: 2017. december 18.

 • Karácsony a falunkban

  2017. december 22-én pénteken 16:30 órai kezdettel Ásotthalmon a Szent István téren IV. Adventi gyertyaláng meggyújtása Ásotthalom és Királyhalom.

  Ünnepi műsort adnak:

  Homokháti továbbKözzétéve: 2017. december 18.

 • Képességek online mérésének lehetőségei a mindennapi iskolai gyakorlatban

  A Vajdasági Módszertani Központ és a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ egynapos akkreditált konferenciát szervez Szabadkán, a Magyar Tannyelvű továbbKözzétéve: 2017. október 20.

 • Nyom-Követés 3.

  A Vajdasági Magyar Doktoranduszok és Kutatók Szervezete és a Doktoranduszok Országos Szövetsége Irodalomtudományi Osztálya NYOM-KÖVETÉS 3. címmel irodalomtudományi továbbKözzétéve: 2017. október 05.

 • XV. GENIUS konferencia

  Újvidéken a Svetozar Marković Gimnáziumban 2017. május 13-án tizenötödik alkalommal kerül sor a tehetséges középiskolás diákok hagyományos GENIUS továbbKözzétéve: 2017. április 28.