Kezdőlap | Események > Dél-Bácska és Szerémség > A SzocioAgro program bemutatása

A SzocioAgro program bemutatása

Helyszín: Drea,
Kezdés: 2019. április 04.Fejezés: 2019. április 04.Szervezet: Poverello Alapítvány
 
KatHáz Közhasznú Nonprofit Kft (Szeged) és a Poverello Alapítvány (Hajdújárás) ezúton tisztelettel meghívja Önt a SzocioAgro program bemutatására amelyre 2019. április 4-én (csütörtök) 10.30 órai kezdettel kerül sor a dreai (Drljan) Lurkóházban (Kiss Ferenc u. 10).
 
Az Interreg - IPA CBC Magyarország - Szerbia Program támogatásával megvalósuló SocioAgro - Társadalmi vállalkozás és közösségi kertművelés - küzdelem a tartós munkanélküliség ellen projekt a rászorulók segítésére, a peremre jutottak társadalomba való beemelésére valósul meg, munkahelyeket teremtve és képzést biztosítva a későbbi munkavállaláshoz.
 
Az esemény programja:
10:30 órakor Nyitóbeszédek
11:00 órakor a program és eredményeinek rövid bemutatása
11:15 órakor Fóliasátrak megszentelése, megtekintése
11:45 órakor Ebéd
 
Megjegyzés:
A megnyitót követően a sajtó részére egyéni interjú készítésére is lesz lehetőség.
 
Az eseményen és az azt követő ebéden való részvételét, kérjük 2019. április 03. (szerda) 12.00 óráig jelezze az socioagro.cbc.ipa@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a +3620/3800-296-os magyarországi vagy a +381/21/469-474-es szerbiai számon.
 
Megjelenésükre feltétlenül számítunk!
 
 
Szeged, 2019. március 25.
 
 
Üdvözlettel:
 
Kondé Lajos                                                   Harmath Károly OFM
plébános                                                                    igazgató
 
 
 

 
JOGI NYILATKOZAT
 
 
Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Katház Közhasznú Nonprofit Kft. és Poverello Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.