Kezdőlap | Események > Dél-Bácska és Szerémség > Karácsonyi vásár Szenttamáson

Karácsonyi vásár Szenttamáson

Helyszín: Szenttamás,
Kezdés: 2016. december 17.Fejezés: 2016. december 17.Szervezet: Gion Nándor Kulturális Központ

A szenttamási Gion Nándor Emlékházban december 17-én ismét lesz karácsonyi vásár.

Ez az alkalom, mely az eladók és a látogatók számára teljesen ingyenes, kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy idejében és kedvező áron vásároljuk meg gyermekünknek, szüleinknek és nagyszüleinknek a karácsonyi ajándékot.

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett a szórakoztatás, a tájékoztatás, az oktatás és a hagyományápolás terén is aktív. Folyamatosan igyekszik összefogni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor ismét a hagyományos karácsonyi kézművesvásárra.

A 8-tól 16 óráig tartó rendezvényen kizárólag karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatóak és állíthatóak ki. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különféle anyagokból készült karácsonyfadíszek, az adventi koszorúk, valamint a csokoládé és mézeskalács télapók.

Mivel a férőhelyek száma nem korlátlan, az árusoknak kötelező előre asztalt foglalniuk, melyért — fontos hangsúlyozni — nem kell fizetniük.
Az asztalfoglalással és a kiállítással kapcsolatban bővebb információ a gionnandoremlekhaz@gmail.com e-mail-címen vagy a 063/10-50-268-as telefonszámon kapható.