Kezdőlap | Események > Dél-Bácska és Szerémség > Szavaló- és drámatábor Óbecsén

Szavaló- és drámatábor Óbecsén

Helyszín: Óbecse,
Kezdés: 2019. augusztus 19.Fejezés: 2019. augusztus 24.Szervezet: Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör

Az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben augusztus 19. és 24. között Rókus Zoltán színművész és Magyar Zsófia, az újvidéki Művészeti Akadémia színészhallgatója vezetésével szavaló és drámatábort szerveznek húsz óbecsei 10-18 éves diák számára. Főleg azokra a diákokra számítanak, akik érdeklődnek a színészet és szavalás iránt, de nem csak rájuk. A szervezők ebédet és szakmai képzést ígérnek, a szálláshely nincs biztosítva. A műhelymunkát két csoportban fogják tartani, korosztálytól függően.

A táborozás célja, hogy az érdeklődő gyönyörködhessen a magyar nyelv szépségében. A táborozás idején elfelejtheti az SMS-ek világának rövidítéseit, az idegen szavak téves használatát. Az érdeklődők számára ez nem a szabályok betartását, nem munkát jelent majd, hanem szabadságot, önfeledt játékot a szavakkal, amely során csiszolhatja a kiejtését, bátrabbá válhat a közönség előtt való fellépésre, a régi barátságokat fejlesztheti, új barátokat szerezhet. Játszva tanítás lesz ez és tanítva játszás.

Jelentkezni és bővebb információkért munkanapokon 8 és 13 óra között lehet a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben, telefon: 021/69-10-556

 

Forrás: VajdaságMA