Kezdőlap | Események > Délvidék > Tájékoztató nap Szabadkán a BGAZrt...

Tájékoztató nap Szabadkán a BGAZrt pályázatairól

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2017. február 07.Fejezés: 2017. február 07.Szervezet: Szekeres László Alapítvány

M E G H Í V Ó

 

A budapesti székhelyű Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a szabadkai székhelyű Szekeres László Alapítvánnyal együttműködve

 

T Á J É K O Z T A T Ó  N A P O T

 

tart a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. részéről közzétett pályázatok lebonyolítása során felmerülő gyakorlati kérdések (a pályázatok elkészítésével kapcsolatos tartalmi és minőségi szempontok) ismertetése céljából. A tájékoztatót a BGAZrt. képviselői tartják.

A tájékoztató napot 2017. február 7-én, kedden 16,00 órai kezdettel tartjuk Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar (Strossmayer u. 11.) dísztermében.

A szervezők mindazok figyelmébe ajánlják ezt a konzultációs lehetőséget, akik - most és a jövőben -  pályázatot terveznek benyújtani a BGAZrt. által meghirdetett nyílt pályázatra, illetve a BGA Zrt. által a SZLA-val együttműködésben meghirdetett kisösszegű projektumok pályázatára.

Kérjük az érdekelt szervezeteket (egyesületeket, intézményeket, stb.), hogy a tájékoztató napra küldjék el képviselőiket, mindenekelőtt a pályázatok elkészítésében tevékenykedő munkatársukat/tagjukat, érdeklődés szerint törvényes képviselőjüket (elnök, igazgató, stb.), illetve bárki mást, akit érdekel a találkozó témája.

Kérünk mindenkit, aki részt kíván venni a tájékoztató napon, hogy február 6-ig (hétfő) 15,00 óráig - a résztvevők nevének, e-mail címének és mobiltelefon-számának megadásával - lehetőleg válasz-emailben (office@szla.org.rs) jelezzék részvételi szándékukat a SZLA irodájának.

 

Tisztelettel,

 

                                                                            Fejsztámer Róbert, s.k.

                                                                          a SZLA Kuratórium elnöke