Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > A vallás és az egészség kapcsolata

A vallás és az egészség kapcsolata

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2018. február 28.Fejezés: 2018. február 28.Szervezet: Keresztény Értelmiségi Kör

Tisztelettel meghívjuk a Keresztény Értelmiségi Kör tribünjére, amelyet 2018. február 28-án, szerdán, 18.30 órakor tartunk Szabadkán az Egyházmegyei Ifjúsági Központban (Matija Gubec utca 10., a Mária Rádió mellett, a kapu alatt balra)

Előadónk: Prim. dr. Kasza Bálint

Az előadás témája: A vallás és az egészség kapcsolata

Moderátor: a KÉK szabadkai csoportjának elnöke

Amennyiben a környezetében, ismerősei között vannak olyanok, akik érdeklődnek az előadásunk iránt, úgy adja át szóbeli meghívásunkat a részükre. Bővebb tájékoztató Szabó-Hangya Teréznél, a 064/222-11-61 telefonszámon, vagy szervezetünk irodájában: személyesen Szabadkán a Lifka Sándor utca 4. szám alatt, minden munkanapon 8-14 óráig, illetve a kek@tippnet.rse-mail címen.

 

Szabadka, 2018. februárja

 

                                                                                        Tisztelettel,

                                                                                Szabó-Hangya Teréz

                                                                    a KÉK szabadkai csoportjának elnöke

 


Prim. dr. Kasza Bálint az újvidéki Orvostudományi Egyetemen végzett 1970-ben. A Szabadkai Egészségház általános orvosi szolgálatában dolgozta le munkaéveit. Innen is ment nyugdíjba 2011-ben, 40 éves munkaszolgálat után. Nyugdíjasként az egészséggel kapcsolatos újdonságokkal, a legújabb kutatásokkal foglalkozik. Ennek keretében mélyedt el az egészség és a vallás közötti összefüggések kutatásában  is, melyekkel a tudomány ugyancsak az utóbbi években kezdett el mind behatóbban foglalkozni. Felkérésekre a különböző egészséggel kapcsolatos témakörökben tart előadásokat rádióban, tévében és összejöveteleken, találkozókon, illetve felvilágosító cikkei jelennek meg rendszeresen a Magyar Szóban.