Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > Eséllyel a nemzetközi porondon

Eséllyel a nemzetközi porondon

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2016. március 22.Fejezés: 2016. március 29.Szervezet: Planta Újvidéki Magyar Civil Szervezetek Szövetsége

Meghívó

 

A Planta Újvidéki Magyar Civil Szervezetek Szövetsége a Vajdasági Magyar Civil Szövetség közreműködésével meghívja Önt az Eséllyel a nemzetközi porondon című műhelyfoglalkozására, amelyre 2016. március 22-én, és március 29-én kerül sor Szabadkán a Szakegyesületek és Társulatok Szövetségének székházában (Corvin Mátyás u. 9.) 17:30 órai kezdettel.

A rendezvényre olyan civil szervezetek vezetőit, vezetőségi tagjait, képviselőit várjuk, akik szeretnének saját projektötleteikhez Szerbián és Magyarországon kívüli forrásokat találni. A műhelyezést Ricz András, a Regionális Tudományi Társaság elnöke és a Szakegyesületek és Társulatok Szövetsége Igazgató Bizottságának elnöke vezeti, aki már számos sikeres nemzetközi pályázatot írt és bonyolított le.

A műhelymunka során a résztvevők egy konkrét ötlet kidolgozásán keresztül megismerkedhetnek a nemzetközi pályázatok projektsémájával, és az összejövetel eredményeként egy olyan kidolgozott dokumentum lesz a kezükben, amelyből kiindulva már viszonylag kevés ráfordítással elkészíthető egy konkrét nemzetközi pályázati anyag.

Szeretnénk, ha szervezetenként többen is eljönnének, mert ez növelné a munka hatékonyságát. Szintén a hatékonyságot növeli a résztvevők kis létszáma, ezért arra kérjük Önt, hogy részvételi szándékát jelezze előre a Cisz elérhetőségeinek valamelyikén. Adja meg a nevét, a szervezetének a nevét, továbbá a részt venni szándékozó munkatársainak a nevét és elérhetőségét.

A műhelyen való részvétel ingyenes a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően.