Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > EXPO2015 - Topolya

EXPO2015 - Topolya

Helyszín: Topolya,
Kezdés: 2015. szeptember 11.Fejezés: 2015. szeptember 13.

Mezőgazdasági és gazdasági kiállítás 2015 szeptember 11-től 13-ig kerül megrendezésre a Mezőgazdasági Iskola sportcsarnokában és annak környékén.

Immáron tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre Topolyán a mezőgazdasági és gazdasági kiállítás a Mezőgazdasági Iskola sportcsarnokában és annak környékén. Az EXPO 2015, Bačka Topola-Topolya kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy egy helyen nagy számú üzletember találkozzon, ötleteiket és tapasztalataikat megosszák egymással, valamint új üzleti kapcsolatok épüljenek. A több éves hagyomány, valamint az egyre több hazai és külföldi kiállító bizonyítja ezen rendezmény jelentőségét. Kiállítóként mezőgazdasági termelőket, valamint fém- illetve műanyag termékeket gyártó, famegmunkáló, vegyiparral, IT felszereléssel, építészettel, bőr-, textil- feldolgozó iparral, gépészettel, idegenforgalommal és vendégláttással, stb, foglalkozó vállalkozásokat várunk. Célunk, hogy a hagyománnyal rendelkező rendezvényünk alkalmat nyújtson a termelőknek, gyártóknak, hogy bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat a szélesebb fogyasztói rétegnek.

A kiállítók bemutatkozásán kívül a kiállítás látogatóinak számos más érdekességet is kínálunk. Mivel a kiállítás hétvégén kerül megrendezésre, családok látogatására is számítunk, ezért arra törekedtünk, hogy a kísérőprogramok érdekesek legyenek a jelenlévők aprajának és nagyjának is. A gyermekeket, családokat számos műhelymunka és szabadidős tevékenység várja majd.

Éljenek a lehetőséggel és vegyenek rész a Topolyán megrendezésre kerülő mezőgazdasági és gazdasági Expo 2015 kiállításon és töltsenek együtt velünk egy kellemes és tartalmas hétvégét!

Szervezők:
Topolya Község Önkormányzata
Földművesek Egyesülete Topolya
Művelődési Ház Topolya
Topolya Község Vállalkozóinak Általános Egyesülete
Topolya Község Idegenforgalmi Szervezete
Gazdakör


Támogatók:
Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Telekommunikációs Minisztérium
Tartományi Gazdasági‚ Foglalkoztatási és a Nemek Egyenjogúságával Foglalkozó Titkárság


Elérhetőségek:
Iroda: Topolya, Fő utca 12.
Információk munkanapokon: 8-tól 14 óráig
Tel./fax: +381 24 712 403
E-mail: bpoljoprivrednik@gmail.com