Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > III. Angel Dreams Expo kismamáknak és...

III. Angel Dreams Expo kismamáknak és babáknak

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2020. október 10.Fejezés: 2020. október 10.Szervezet: ANAHITAS A nők és a kismamák gondozója Egyesület

Napjainkban számtalanszor halljuk, hogy a jelenlegi helyzet miatt felfüggesztettek vagy elhalasztottak egy-egy rendezvényt. Mint megtudtuk, nemrég még az Anahitas Egyesület által szervezett Angel Dreams Expo is a felfüggesztendő események listáján szerepelt. Az Anahitas csapata azonban egy új expófelületet hozott létre azzal a céllal, hogy folytassa tradícióját, tapasztalatokat gyűjtsön, és minél több kapcsolatot teremtsen.

Az idei, újraszervezett expó október 10-én lesz megrendezve 9 és 13 óra között az Anahitas Egyesület székhelyén, a Lázár cár utca 23. alatt, szerényebb kiadásban és kisebb számú kiállítóval. Az esemény a korábbiakhoz képest abban lesz eltérő, hogy jótékonysági jelleget ölt, az összegyűlt adományokat Pál Gajódi Olivér gyógykezelésére fordítják.

A rendezvény keretében négy online előadást tartanak, hallgatók nélkül.

A látogatók ajándékot kapnak, a belépés díjmentes, a bejelentkezés viszont kötelező az alábbi linken levő űrlap kitöltésével.

A szervezők célja, hogy a korábbi két rendezvényhez hűen az idén is egy helyen gyűjtsék össze azokat a kiállítókat, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal könnyebbé tehetik a várandósság időszakát, valamint hogy információkkal segítsék, illetve edukálják a jövendőbeli, illetve a már gyakorló szülőket.

— Az Anahitas — a Nők és Kismamák Gondozója Egyesület a szabadkaiak, főképp a várandósok és a megszült kismamák részére, babáikkal együtt, az idén is programot szervez. Ezen a minirendezvényen tíz kiállító vesz részt, aki termékeket és szolgáltatásokat kínál az odalátogatóknak. A többi közt megtalálhatóak lesznek: kozmetikumok és ruhák babák, illetve várandósok számára, mosható pelenka, relaxhinta, szoptatópárna, babatakaró, fából készült játékok, babamasszázs és baba-mama torna is. Az eseményre látogatók számos ajándékkal is gazdagodnak. A kiállítási jelleg mellett a rendezvény keretében négy szakelőadás lesz hallható, melyet online lehet követni. Mivel az előadások fel lesznek véve, a későbbiekben megtekinthetőek lesznek az egyesület által létrehozott linken, melyet a bejelentkezés során megkap az érdeklődő — mondta Kunyi Farkas Klaudia, az egyesület elnöke.

Az előadások témái és előadói:
* A legszebb hang a világon — dr. Szabó Elvira nőgyógyász (magyar nyelven)
* Szülési protokoll a szabadkai kórházban a járvány alatt — dr. Sandra Vidaković nőgyógyász (szerb nyelven)
* A védőnő 8 legfontosabb tanácsa — Telek Teodóra védőnő (szerb nyelven)
* A baba és a köztünk levő kapcsolat — Pap Ágota pszichológus (szerb nyelven)
A hallgatóknak lehetőségük lesz kommentárban kérdezni az előadóktól.

A biztonsági intézkedések betartása érdekében a látogatás KORLÁTOZOTT, kizárólag várandósok és anyák, legfeljebb 2 éves babájukkal, partnerükkel együtt vehetnek részt, valamint az egyesület jelenlegi tagjai.
SZÁJMASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ, ahogyan az előre bejelentkezés is. Az online nézőknek is kötelező a bejelentkezés, hogy idejében értesüljenek a linkről, illetve ne legyen meghaladva a maximális nézői szám.

A rendezvény a tartományi oktatási titkárság támogatásával valósulhat meg.

 

Forrás: Hét Nap