Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > Ki az ember?

Ki az ember?

Imádság, Isten szeretetének befogadása, a Szentírás üzenetének megismerése

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2017. március 22.Fejezés: 2017. március 22.Szervezet: Keresztény Értelmiségi Kör

M E G H Í V Ó

 

Tisztelettel meghívjuk a Keresztény Értelmiségi Kör tribünjére, amelyet 2017. március 22-én, szerdán, 18.30 órakor tartunk Szabadkán az Egyházmegyei Ifjúsági Központban (Matija Gubec utca 10., A Mária Rádió mellett, a kapu alatt balra)

Előadónk: Kovács Géza, hitoktató

Az előadás címe: Ki az ember?

Imádság, Isten szeretetének befogadása, a Szentírás üzenetének megismerése

 

Moderátor: a KÉK szabadkai csoportjának elnöke

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kovács Géza, hitoktató, tanárt, amatőr meteorológust, illetve hagio-aszisztens. Zomborban született. Szabadkán fejezte be a Politechnikai Szakközépiskola építészeti szakát, azután szervező mérnök lett, majd a Teológiai Katekétikai Intézet hitoktatói szakán végzett. Több mint 40 éve kutatja az időjárást és az éghajlatot, amatőr meteorológus. Három évtizede pedagógus, matematikát, fizikát tanít, egy évtizede hitoktató és kb. ennyi ideje foglalkozik hagioterápiával is. Jelenleg az egészségügyi és  politechnikai középiskolában tanít. A négy éves szabadkai hagioterápiás központ meglapítója és vezetője. Egyéni és csoportos találkozók szervez és vezet. Évek óta folyamatosan munkatársa a Szerbiai Mária Rádió magyar és horvát nyelvű műsorainak.