Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > Mezőgazdasági előadások Horgoson

Mezőgazdasági előadások Horgoson

Helyszín: Horgos,
Kezdés: 2015. november 30.Fejezés: 2015. december 14.Szervezet: Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége, az Észak-vajdasági Földműves Egyesület valamint Magyarkanizsa Község Agrár Uniója közös szervezésében előadásokat tartanak mezőgazdasági termelők részére Horgoson a Termelők Klubjában.

Az első előadásra november 30-án 18 órától kerül sor, s Kovács Vilmos a pálinkakészítéssel kapcsolatos előírásokról és szabályokról, Szécsi Gusztáv pedig az integrált almatermesztés és az intenzív cseresznyetermelés technológiája során felmerülő gyakorlati hibákról tart majd előadást.

A második előadáson december 7-én, szintén 18 órától Mavracsity Beáta a gyökérzöldségek és a burgonya növényvédelméről beszél majd.

A december 14-ei előadás alkalmával szintén 18 órától Mavracsity Beátától a közönség a zárt rendszerben termesztett dísznövények növényvédelméről, valamint a zárt rendszerben termesztett paprika és paradicsom növényvédelméről hallhat.

Az előadássorozat támogatója a Bethlen Gábor Alap, a tartományi mezőgazdasági, víz- és erdőgazdálkodási titkárság és Magyarkanizsa község.