Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > Mihajlo Kampoš Emléktúra (Szabadkai...

Mihajlo Kampoš Emléktúra (Szabadkai homokvidék)

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2017. május 14.Fejezés: 2017. május 14.

Szervező: a szabadkai Spartacus Hegymászó Klub
Dátum: 2017. május 14. (vasárnap)


A nevezési helyszín: A Makkhetesi helyi közösség, Majsai út 362 (N46 08.400 E19 40.910)
Parkolóhely biztosított a járművel érkezőek számára.

A résztvevők 8:30 és 9:30 óra között rajtolhatnak, a cél 18:30 óráig van nyitva. Jelentkezés a helyszínen 8:00-tól. A zökkenőmentes benevezés érdekében különösen csoportok számára ajánlott az előzetes bejelentkezés a zooxy1@gmail.com e-mail címen.
A részvételi díj 300 dinár, amelyért a résztvevő A4-es formátumú térképet, az ellenőrzőpontok hitelesítéseinek gyűjtésére szolgáló lapot és részletes útvonalleírást kap.
Azok, akik a megadott idő alatt teljesítik a túrát, oklevelet és kitűzőt kapnak.
Mindhárom útvonal első helyezettjei éremben részesülnek.

Az útvonal mentén ellenőrzőpontok találhatók, amelyeken áthaladva a résztvevők hitelesítik az áthaladásukat. Az ellenőrzőpontnál van ügyelet, itt ivóvíz, gyümölcs és édesség várja a résztvevőket.
A célban ingyenes zsíros kenyér és édesség várja a a résztvevőket. Poharat környezetvédelmi okokból nem osztunk a rendezvényen, ezért kérjük, mindenki hozzon magával saját poharat vagy csészét!

A túra minden résztvevőjének szigorúan be kell tartania a Liga Szabályzatának rendelkezéseit, amelynek megszegéséért kizárás jár. (Vajdasági Trekking Liga hivatalos honlapja és szabályzata (szerb nyelven) :http://planinari.org.rs/)
Bármilyen felmerülő probléma esetén jelentkezzenek a legközelebbi, ügyeletessel rendelkező ellenőrzőponton, vagy telefonon a következő telefonszámon: 069 750291;
Ne szennyezze a környezetét, ne szemeteljen, hanem dobja a szemetet az ellenörzőpontoknál és a célban elhelyezett szemeteszsákokba illetve gyűjtőedénybe
Szeretettel várjuk Szabadkán a különleges természeti értéket jelentő szabadkai homokvidéken.

További információkért keresse Vukmanov Zorant, a 069 750 291-es telefonszámon, vagy a zooxy1@gmail.com e-mail címen.