Kezdőlap | Események > Észak-Bácska > Tantárgyháló verseny döntője

Tantárgyháló verseny döntője

Helyszín: Szabadka,
Kezdés: 2019. december 13.Fejezés: 2019. december 13.Szervezet: Vajdasági Módszertani Központ

 

Szeretettel meghívjuk a Tantárgyháló verseny döntőjére, melyet 2019. december 13-án, pénteken tartunk Szabadkán, a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar épületében (Strossmayer u. 11).

A zárórendezvényre meghívott versenyzők önálló ismertetőt tartanak kutatásukról. Az általános iskolás tanulóknak legfeljebb 5 perc, a középiskolásoknak pedig legfeljebb 10-12 perc áll rendelkezésükre kutatásuk ismertetésére. A meghatározott időkeret túllépését nem fogja engedélyezni a versenybizottság.

Amennyiben számítógépet használnak (PowerPoint prezentáció, képek, zene egyszóval bármi, amihez számítógép szükséges), szíveskedjenek még a verseny előtt, 2019. december 11-ig eljuttatni az anyagot az ujkep.modszertani@gmail.com email címre, ugyanis e nélkül nem lesz mód a felhasználásra. Plakátokat és más nem számítógépes illusztrációkat használhatnak azok előzetes eljuttatása nélkül.

Előadásukban mondják el, miért, hogyan, mi módon kezdtek el témájukkal foglalkozni. A cél az, hogy érdekes és frappáns legyen az ismertető. A kutatás bemutatása után a versenybizottság kérdéseket tesz fel, hogy meggyőződjön, milyen alapos a pályázó tudása, és milyen mélységben ismerkedett meg témájával. A végeredmény a pályázati anyagra, az előadásra, valamint a kérdésekre adott válaszokra kapott pontokból áll össze.

Izgalmas felkészülést és sok-sok jó ötletet az előadások megtervezéséhez!

 

PROGRAM

 

12:30 – 13:00 Regisztráció

13:00 – Megnyitó a Díszteremben

13:15-16:15 A pályamunkák bemutatása, beszélgetés a versenybizottság tagjaival

(közben 20 perc szünet)

16:15-17:00 Szünet, szabadidő

17:00 Eredményhirdetés, díjak kiosztása