Kezdőlap | Események > Kárpát-medence > II. Interregionális Háló találkozó

II. Interregionális Háló találkozó

Egyben a délvidéki régió XIII. Háló találkozója

Helyszín: Nagybecskerek,
Kezdés: 2015. november 14.Fejezés: 2015. november 16.Szervezet: HÁLÓ-Közösségfejlesztő Keresztény Egyesület

Kedves Barátaim!

2015. november 14-16. között megszervezzük Nagybecskereken a II. Interregionális Háló találkozót, amely egyben a délvidéki régió XIII. Háló találkozója. A programok a nagybecskereki városi diákotthonban és a Nagybecskereki Székesegyházban zajlanak.

Nagy örömmel és szeretettel hívlak Benneteket erre a találkozóra, amelynek a témája A TALÁLKOZÁS ÖRÖME.

Erre a találkozóra az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye valamint a Nagyváradi, Temesvári, Szabadkai, Szeged-Csanádi és a Nagybecskereki Egyházmegyék területéről szeretettel hívunk és várunk Benneteket.

Az idén is útjára indul a hálós Szórvány-Trans busz, Bajkó Karcsi és az Erdélyi Hagyományokért Egyesület jóvoltából és támogatásával. A busz felveszi a találkozásra vágyó Barátainkat Aradon (ez a kiinduló állomás, innen indulhatnak a nagyváradiak is), majd Temesváron a Temesvár környéki Testvéreink csatlakoznak az aradiakhoz. A következő állomás Detta (ide kérnénk, hogy a Resicabánya környéki Barátaink szervezzék meg az eljutásukat). A Szórvány-Trans busz Temesmóra (Moravica), határátkelőn jön át Délvidékre, majd Érdsomlyót (Versecet) és Temesszécsányt (Secanj) érintve érkezik Nagybecskerekre. Az idei útvonal jóval rövidebb lesz, mint az elmúlt évben, így nem kell annyit buszozni a találkozó helyszínére.

Csatolva küldöm a találkozó plakátját és meghívóját, valamint a jelentkezési lapot. Ezekben minden szükséges információt megtalálhattok a találkozóval kapcsolatban.

Arra kérlek Benneteket, hívjátok Barátaitokat, közösségeitek tagjait és mindazokat, akik el szeretnének jutni erre a találkozóra.  

Nagy szeretettel hívunk és várunk Benneteket. Gyertek, ünnepeljünk és éljük meg együtt A TALÁLKOZÁS ÖRÖMÉT.

 

Tibor és a szervező csapat

Csatolmányok: