Kezdőlap | Események > Kárpát-medence > LENDÜLETTEL ÉS FELELŐSSÉGGEL A...

LENDÜLETTEL ÉS FELELŐSSÉGGEL A TÁRSADALOMBAN

ÚJ TRENDEK AZ ÖNKÉNTESSÉGBEN ÉS A KÖZÖSSÉGÉPÍTÉSBEN című konferencia

Helyszín: Szeged
Kezdés: 2022. szeptember 27.Fejezés: 2022. szeptember 27.

Kedves Civil Barátunk!

Örömmel hívunk LENDÜLETTEL ÉS FELELŐSSÉGGEL A TÁRSADALOMBAN - ÚJ TRENDEK AZ ÖNKÉNTESSÉGBEN ÉS A KÖZÖSSÉGÉPÍTÉSBEN című személyes formában szervezett konferenciánkra.

Időpont: 2022. szeptember 27.

Helyszín: Szeged, Kálvária sugárút 14. Bibliotéka termei

Ha úgy érzed, hogy a civil szektorban a következő idők egy vadvízi evezéshez hasonlítanak, akkor nem tévedsz. Kihívások, nehézségek és akadályok előtt állunk, és sokszor kevés a ráhatásunk a jelenlegi társadalmi és gazdasági változásokra.

DE!

Vannak HELYI MEGOLDÁSOK, BIZTATÓ ÚJÍTÁSOK, ELŐREMUTATÓ MÓDSZEREK!!! Ha megosztjuk amink van, akkor könnyen evezünk majd olyan vizeken, ahol számítanak ránk a helyi közösségek, az önkéntes csapatok, illetve más civil szervezetek.

Ismerd meg, hogyan lehet olyan apró, sok esetben anyagiakat nem igénylő lépéseket és újításokat bevezetni, elindítani, amely képesek a helyi közösség felpezsdítésére, a közösségek tagjainak bevonására és aktivizálásra. A rendezvényen számos meglepetés vár: nyereményjáték, külföldi előadó, tapasztalt szakemberek, hasznos ajándékok, finom szendvicsek.

Találkozzunk személyes formában, családias közegben Szegeden, 2022. szeptember 27-én, mielőtt bármilyen korlátozás akadályozná meg az együttlétet! Várunk konferenciánkon, hogy összefogva könnyebben vegyük a zúgókat a vadvizeken is!

A rendezvény regisztrációköteles, INGYENES, azonban a rendezvényen visszaadott foglalási díjat kérünk előre, hogy biztosan azoknak rendeljünk termet, ebédet, büfét, akik el szeretnének jönni.

Regisztráció a programra: https://forms.gle/DpHbdY7acfRrZyVv8

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 15.

További részletek és várható program: https://www.talentumonkentes.hu/hirek/lendulettel-es-felelosseggel-tarsadalomban-uj-trendek-az-onkentessegben-es-kozossegepitesben

Kérdések esetén keressetek bennünket: onkentes@talentumonkentes.hu, +3620-770-4559.

 

Üdvözlettel: Talentum szervező csapata

--

B. Balogh Edit

tel: +36-30-475-2417; +36-20-770-4559

 

projekt szakmai vezető

Oktatási Hivatal

Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya

 

elnök

Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért