Kezdőlap | Események > Kárpát-medence > Máriabesnyői Mladifest

Máriabesnyői Mladifest

Helyszín: Máriabesnyő (Međugorje)
Kezdés: 2018. június 08.Fejezés: 2018. június 10.

Kedves Testvérek!

 

A mai felgyorsult társadalmunkban egyre több fiatal megfogalmazza a vágyat egy hiteles Közösség iránt. A virtuális világ online állapotából egyre többen szeretnének kitörni az offline világba. Élő beszélgetéseket, kapcsolatokat, igaz barátságokat keresnek. Ehhez a közösségi együttléthez szeretnénk figyelmébe ajánlani egy katolikus ifjúsági fesztivált, mely lehetőséget ad a keresőknek és hitüket gyakorlóknak egyaránt abban, hogy önmagukra, hivatásukra találjanak.

Ferenc pápa apostoli látogatásán Chilében így szólt a fiatalokhoz: „változás főszereplői legyetek”, hogy főszereplők legyetek.

Ezen a felszólításon felbátorodva szeretnénk meghívni a „főszereplőket” egy igazi, fiatalos, ifjúsági fesztiválra. A Máriabesnyői Mladifest elhozza a Bosznia – Hercegovina déli részén található Medjugorje zarándokhely lelkiségét és az ottani Ifjúsági Találkozó hangulatát. A programok tanúságtételekből, szentmisékből, csendes elmélyülésekből állnak, sok – sok zenével összekapcsolva, kiegészítve.

A programra várjuk a katolikus fiatalokat és fiatal felnőtteket, elsődlegesen a 15-35 éves korosztályt.Másodlagosan várjuk az ebbe a korcsoportba tartozó keresztényeket és azokat, akik útkeresők és kapaszkodót keresnek, szeretetlenségben szenvednek, hallottak már a kereszténységről, talán meg is vannak keresztelve, de élő hitük nincsen. Nekik szeretnénk megmutatni és velük együtt megélni, hogy Isten és csodák léteznek!

A rendezvényre 90%-os MÁV kedvezménnyel lehet eljutni, a programok pénteken 14 órától kezdődnek, és vasárnap 14 órakor érnek véget. A fiatalok részére kedvezményes szállást és étkezést biztosítunk, melynek díja elővételben (3 nap, 2 éjszaka) 5500,-Ft, 2018. március 15. napján történt regisztráció esetében, azt követően 6500,-Ft.

Szeretettel várjuk intézményük tanulóit és pedagógusaikat az ifjúsági fesztiválon!

 

A Szervezők:

Cenacolo, a Tudatos Életért Hittel, Sporttal, Kreativitással Alapítvány              
A Kelet-Európai Fiatalokért Egyesüle


 

Regisztráció: a www.keletfiataljai.hu címen

Telefon: 0620 378 3437

E-mail: program@cenacolo.hu