Kezdőlap | Események > Kárpát-medence > Zöld utakon - az óbecsei IV....

Zöld utakon - az óbecsei IV. Nemzetközi Környezetbarát Alkotói Találkozó képei

Helyszín: Pécs
Kezdés: 2020. február 22.Fejezés: 2020. február 22.Szervezet: Ökobecse Polgári Egyesület

 

2020. február 22-én 15 órakor kerül megnyitásra a pécsi Pepita Közösségi térben a "Zöld utakon - az óbecsei IV. Nemzetközi Környezetbarát Alkotói Találkozó képei" kiállítás.

Az Ökobecse Polgári Egyesület és a Szivárvány festőcsoport 2019. október 6-án szervezett óbecsei Thán Emlékházban alkotói találkozót. Mintegy 100 résztvevő papír alapanyagok újrahasznosításával keletkező környezetbarát hordozófelületekre készítették alkotásaikat, amelyeket február 22-tól Pécsett is megtekinthetnek az érdeklődők. A program célja, a vajdasági alkotók népszerűsítése Magyarországon. Az újrahasznosított alapanyagok használatával, a szervezők a környezetünk megóvásának fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

A rendezvényen rövid megnyitót mond Kis Zoltán, az óbecsei Ökobecse Polgári Egyesület elnöke, az Egyesület mellett működő alkotócsoport vezetője és Dr. Hohmann Balázs, a kiállítást fogadó Tudatosan a Környezetünkért Egyesület elnöke. A megnyitó után a jelenlevők tárlatvezetésen vehetnek részt és a szervezők helyi alapanyagokból készült frissítőkkel és harapnivalókkal is várják őket.

A kiállítás a megnyitó után egy hónapig megtekinthető a Pepita Balokány-Pepita Közösségi Tér nyitvatartási idő alatt, igény szerint tárlatvezetés biztosítása mellett.

További információ kérhető: Dr. Hohmann Balázs, tudatosanpecs@gmail.com, +36 20 228 7187

Mindenkit szeretettel várunk!

A projekt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.