Kezdőlap | Események > Tisza-mente > Kárpát-medencei Ifjúsági Találkozó

Kárpát-medencei Ifjúsági Találkozó

Helyszín: Ada,
Kezdés: 2018. szeptember 28.Fejezés: 2018. szeptember 30.Szervezet: HÁLÓ-Közösségfejlesztő Keresztény Egyesület

Kedves Fiatalok!

Nagyon örülünk, hogy végre hivatalosan is bejelenthetjük, idén is lesz Ifi Találkozó, ezúttal Adán! Szeretettel várunk minden 16 és 30 év közötti fiatalt a háromnapos találkozóra, melyet szeptember 28. és 30. között szervezünk meg.

“Hol vagyok ÉN a világban?”

Biztosan kíváncsiak vagytok már, milyen programot találtunk ki Nektek… :) Az előadás témája az útkeresés, önismeret lesz, ehhez kapcsolódóan vehettek majd részt kiscsoportos beszélgetésen. Mikor megérkeztek péntek este, ismerkedős játékok, jó hangulat és kötetlen beszélgetés vár benneteket, szombaton pedig izgalmas workshopokkal, tánccal, zenével töltjük majd az időt.

Ha még nem találkoztál velünk, de felcsillant a szemed a fenti sorok láttán, akkor itt a helyed! Biztosak vagyunk benne, hogy a találkozó végére szép emlékekkel, új barátságokkal gazdagodsz.
Ha már “tapasztalt Hálós” vagy, nem kell magyaráznunk, miért kell jönnöd. ;)

“Saját utadat csak akkor találod meg, ha követed lelkedet.” (Joseph Campbell)

A találkozó részvételi díja: 800din/2000Ft/7€, amely magában foglalja a programokat, szállást és étkezést a rendezvény ideje alatt. Ha nincs szükséged szállásra, a részvétel díj számodra 400 din/1000 Ft. (A fizetés a megérkezéskor a helyszínen történik!)

FIGYELEM! A részvételi díj teljes ára 5000Ft, melyet a pályázatoknak köszönhetően tudtunk lecsökkenteni 2000Ft-ra. A részvételi díjból befolyt összeget a messziről érkező fiatalok utazási költségére fordítjuk, ezért arra kérünk, hogy amennyiben nem okoz gondot, a teljes összeget fizesd ki.