Kezdőlap | Események > Tisza-mente > Ragasszuk tele Zentát kedves...

Ragasszuk tele Zentát kedves üzenetekkel!

Helyszín: Zenta,
Kezdés: 2017. október 28.Fejezés: 2017. október 28.Szervezet: Éld az életed! Egyesület

Időpont: 2017. október 28. (szombat) 09-13 óra

Helyszín: Zenta, „Ci-Fi” Civil Központ, Fő tér 18.


Összejövünk, hogy inspiráló, bátorító üzeneteket írjunk, amiket a város különböző pontjain kiragaszthatunk!
De miért is?
Mert több kedvességre és bátorító szóra van szükség. Hát tegyünk érte.

Várunk benneteket kreatívkodással, inspiráló hangulattal. Bárki beugorhat egy vagy több kedves üzenet írására, akár 5 percre is, vagy egy órára. Hozzatok pozitív gondolatokat!
Hívd meg a barátaidat, oszd meg az eseményt, hogy minél többen csatlakozzanak egy kreatív, inspiráló hétvégéhez. Bátran osszátok meg a kedves üzenetek képeit itt az eseményben is!

Ragasszuk tele a várost kedves, jófej, inspiráló üzenetekkel, csaljunk mosolyt mások arcára, tegyük egy picit kedvesebbé lakhelyünket!

FONTOS INFORMÁCIÓK❗

1. Nem kell személyesen velünk lenned, hogy csatlakozhass. Ragassz ki AKÁRHOL és AKÁRMIKOR kedves üzeneteket és máris részese vagy a kezdeményezésnek!

2. A program nem szigorúan kötött, vagyis nem az a cél, hogy mindannyian ugyanakkor érkezzünk írogatni és menjünk tovább ragasztgatni, hanem hogy a jelzett időpontban a jelzett helyszínen bárki-bármikor csatlakozhasson, akár csak 5 percre is. Ha valaki elkészült a bátorító üzeneteivel, akkor javasoljuk, hogy menjen is tovább és ragassza ki valamerre, hogy átadja másoknak a helyét.

3. VIGYÁZZUNK A KÖRNYEZETÜNKRE! Szedjük fel a szemetet magunk (és egymás) után. Olyan helyekre tegyük az elkészült kártyákat, ahol nem az eső vagy a szél áldozata lesz és úgy, hogy az adott felületen semmiféle kárt ne tegyen.

4. Hozzatok magatokkal pozitív gondolatokat!

5. Ha előre készülsz kedves üzenetek írásával, akkor is mindenképp nézz be a helyszínre!

6. Ha posztolsz az eseményről, küld el nekünk is, hogy mi is lássuk a csodás eredményeket!

7. Ha olyan üzenetet találsz valahol, amit nem te írtál de mintha "neked szólna", akkor bátran szedd le és tartsd meg, hiszen ez a végcél: hogy a kedves üzenetek gazdákra találjanak.

Szervező az Éld az életed! Egyesület