Kezdőlap | Események > Tisza-mente > Vida Ágnes gyermekpszichológus...

Vida Ágnes gyermekpszichológus előadása Zentán

Helyszín: Zenta,
Kezdés: 2019. szeptember 10.Fejezés: 2019. szeptember 10.

A zentai baba-mama klub szervezésében Vida Ágnes budapesti gyermekpszichológus szeptember 10-én Zentán tart előadást Pozitív gyermeknevelés címmel.

Az előadás során a pozitív nevelés, vagyis az erőszakmentes, önbizalmat támogató, kapcsolatra építő nevelés módszereit fogja ismertetni, s többek között olyan kérdésekre ad választ, hogy miért rosszalkodik a gyerek, miért nem hallgat ránk, hogyan tehetjük együttműködővé, mi a szülő és a gyermek közötti hatékony kommunikáció titka. A módszerek és a példák elsősorban a 0-6 éves korosztály neveléséről szólnak, de kitekintést ad a kiskamaszkor és a kamaszkor problémáira is.

Vida Ágnes Magyarország legismertebb, babalélektannal foglalkozó szakértője, rendszeresen publikál szaklapokban. Honlapját, a Kismamablogot 2007 augusztusában indította el, azóta évente mintegy kétmillió látogató olvassa írásait Magyarországról és külföldről egyaránt. Pszichológusként végzett, első gyermeke születése előtt kezdte el magát beleásni a csecsemőlélektan tudományába. 2005 óta foglalkozik csecsemőkkel, totyogókkal és szüleikkel, hiszen az egészen kicsik esetében nemcsak a gyermek, hanem a szülei viselkedését is tanulmányozni kell. Szakmai tanulmányait családterápiás, játékterápiás, valamint családi coach képzéseken bővítette, és enneagram képzésen is részt vett. Azon dolgozik, hogy a kismamák, szülők számára legnehezebben kezelhető problémákra találjon olyan megoldásokat, amelyeket sikerrel alkalmazhatnak.

Az előadás szeptember 10-én, kedden 17 órától lesz a zentai Hotel Royalban. Jegyek elővételben 800 dináros áron vásárolhatók.

A szervezők kérik az érdeklődőket, jegyvásárlással kapcsolatban és egyeztetés céljából üzenetben jelentkezzenek a Zentai baba-mama klub oldalnak, vagy e-mailben a zentaibabamamaklub@gmail.com címen.

Az előadásról bővebb tájékoztatás a Facebookon kapható.