Kezdőlap | Felhívások > 22. KŐKETÁNC énekes népi játék-...

22. KŐKETÁNC énekes népi játék- és néptánc vetélkedő

Jelentkezési határidő: 2018-04-20 00:00:00Pályázók köre: Általános iskolás tanulókKiíró szervezet: Vajdasági Magyar Pedagógusok EgyesületeKapcsolat: Szabó Gabriella: 064-81-95-216, szabogabriella848@gmail.com

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya huszonkettedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások énekes népi játék- és néptánc vetélkedőjét.

A jelentkezők a következő kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek: 1. énekes népi gyermekjáték – nagycsoportos óvodások, alsósok; 2. néptánc – alsósok, felsősök; 3. népszokások – mindhárom korcsoport és lehet vegyes is. A vegyes és felsős korcsoportokban a fellépők tíz százalékánál ne legyen több a középiskolás tag. Szóló kategória nincs a vetélkedőn.

A fellépők legfeljebb 5 perces műsort adhatnak elő. A csoportok létszáma nem haladhatja meg a 30-at. A kísérőzenekarok életkora nem számit, élő zenei kíséret vagy a csoport önálló éneke jön számításba. Egyénileg, csoportosan, iskolánként vagy művelődési egyesület által lehet benevezni. 2018. május 18-án és 19-én tartjuk a vetélkedőt az óbecsei Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A versenyt szakzsűri értékeli és véleményezi.

A jelentkezési határidő: 2018. április 20.

Bővebb tájékoztatást a 064-81-95-216-es mobiltelefonon kaphatnak Szabó Gabriellánál. A jelentkezéseket a következő címre várjuk: Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör, Nikola Tesla 38., Pf. 51. 21220 Becse, a borítékra írják rá: KŐKETÁNC, vagy elektronikus levélben a szabogabriella848@gmail.com címre.

A következő adatokat kérjük: a csoport neve, az iskola vagy művelődési egyesület neve, lakcím, irányítószám, telefon, felkészítő pedagógus, művészeti vezető, koreográfus, a csoport létszáma, a zenekar létszáma, kísérő hangszerek, az összeállítás címe, a műsor ideje, kategória, korcsoport.