Kezdőlap | Felhívások > A Föld napja - Én is itt élek

A Föld napja - Én is itt élek

Jelentkezési határidő: 2017-04-21 00:00:00Pályázók köre: Óvodások, általános- és középiskolás tanulókKiíró szervezet: Ökobecse Polgári EgyesületKapcsolat: ekobecej@gmail.com

Az Ökobecse Polgári Egyesület az idén ötödik alkalommal hirdeti meg a Föld napja alkalmából megszervezett pályázatot melynek címe: Én is itt élek.

A Föld napját április 22-én ünnepeljük. Nem elég egyetlen napot gondolni a bolygóra, otthonunkra mely az életet biztosítja számunkra. Tudják meg mások is mennyire fontos a Föld számunkra, hogy mennyire szeretjük és hogyan tudnánk megóvni. Készítsünk faliújságot, melyre rajzolhatunk, festhetünk, akár képeket ragaszthatunk. Mutassuk be milyen kreatívak is vagyunk. Az elkészült munkán látható helyen fel kell tüntetni a pályázat címét, az iskola/óvoda nevét, a csoportot/osztályt és a felkészítő tanító nevét.

Az alkotások 4 kategóriába lesznek csoportosítva:    

Óvodások

Alsós tagozatok

Felsős tagozatok

Középiskolások

A kreatív munkákat a Sever Đurkić Általános Iskolába kell eljuttatni április 21-ig. Eredményhirdetés április 24-én 11 órakkor lesz az általános iskola előterében egy alkalmi műsor keretén belül. A kiállítás megtekinthető lesz ápr. 28-ig.

Ez alkalommal is támogatóink által ajándékozzuk meg a díjazottakat. Fő támogatónk a szabadkai Mini Pani süteménygyár

További információkért az ekobecej@gmail.com címen érdeklődhetnek.