Kezdőlap | Felhívások > A Kolibri Baba-Mama klub Mikulása...

A Kolibri Baba-Mama klub Mikulása házhoz megy

Jelentkezési határidő: 2020-11-29 21:00:00Kiíró szervezet: Kolibri a Családokért EgyesületKapcsolat: Gajda Nóra: 064/1754794
 
Az idei év nehézségei és szabályozásai sem akadályozzák meg a Mikulást, hogy meglátogassa a gyerekeket és ajándékkal kedveskedjen nekik.

A Kolibri Baba-Mama klub Mikulásnak Palics, Ludas, Hajdújárás, Nosza, Királyhalom és Kispiac területén van lehetősége meglátogatni a gyerekeket.
Amennyiben te is szeretnéd, hogy gyermekedet/gyermekeidet, unokádat/unokáidat, rokonodat/rokonaidat meglátogassa a Mikulás, az alábbi linken tudsz jelentkezni.
 
A csomag ára 500 dinár, ami nassolnivalókat tartalmaz ebben az értékben. Ezen kívűl, ha saját ajándékodat is szeretnéd, hogy a klub Mikulása a kis csizmákba csempéssze, arra is van lehetőség. A csomagokat névvel ellátva (jól beazonosítható módon) december 4-ig jutassd el a Kolibri a Családokért Egyesület címére (Gajda Nóra, Prvomajska 27., Hajdújárás, mobil: 0641754794).
 
Figyelem!!!
A jelentkezéskor megadott telefonszámra érkezés előtt küldünk egy értesítést.
A Mikulás csenget amikor megérkezik, a kis csizmákba a ház előtt helyezi el az ajándékot, közös fotó készítésére is lesz lehetőség a járványügyi szabályokat betartva!

Verssel, mondókával is kedveskedhetnek a gyerekek a Mikulásnak, de csak szabadban.
 
A Mikulás házhoz megy egyben egy jótékonysági akció is! Ezért a szülőket, nagyszülőket, rokonokat, megrendelőket arra kérjük, hogy a Mikulás fáradozásait készpénzzel hálálják meg. Az ebből befolyt teljes összeget az SMA-1-ben szenvedő kisfiú, Pál Gajódi Olivér számlájára fogja az egyesület utalni.

Jelentkezési határidő: 2020.11.29., vasárnap, 21:00