Kezdőlap | Felhívások > A Rozetta Kézműves Társaság...

A Rozetta Kézműves Társaság jubileumi pályázati felhívása kézművesség

Jelentkezési határidő: 2018-09-25 00:00:00Pályázók köre: KézművesekKiíró szervezet: Rozetta kt.Kapcsolat: tibor.racszabo@gmail.com, ruzsamarija@gmail.com, rozetta.kt@gmail.com

A zentai székhelyű Rozetta Kézműves Társaság fennállásának tízéves évfordulója alkalmából Rozetta, forgó naprózsa címen pályázatot hirdet. A beérkezett pályaműveket a zsűri korcsoportok és alkotók szerint véleményezi és jutalmazza, és a legjobb munkákból 2018 októberében, a Gyermekhéten kiállítást rendeznek.

A pályázatra 2018. szeptember 25-ig lehet beküldeni az alkotásokat, a társaság vezetőségének.

Pályázni lehet egyéni munkákkal a következő kategóriákban:

1) tárgyalkotó népművészet – a hagyományos mintakincs megőrzése a népi kismesterségek tárgyain;

2) újraalkotó iparművészet – a hagyományok, a régi értékek esztétikus továbbgondolásával (az 1-2. kategóriában korlátlan számú munkával lehet pályázni);

3) képzőművészeti alkotások - szabadon választható technikával és méretben (személyenként egy munka adható be)

A beküldött munkákra ragasztva, vagy más módon rögzítve tüntessék fel a pályázó személyes adatait (név, pályamunka címe/pályázat, szervezet/iskola, felkészítő, község, születési év/osztály/korcsoport, elérhetőség: telefonszám, e-mail, technika, inspiráció/ forrás, beadott munkák száma), valamint ugyanezen adatokat mellékeljék e-mailben is a társaság elektronikus címére. A kiállításon a pályázat legszebb alkotásain kívül a nyári műhelymunkák válogatott anyaga is bemutatásra kerül. Az eredményhirdetés és jutalmak átadása a kiállítás megnyitóján lesz. Ennek pontos időpontjáról később értesítenek mindenkit.

A jelentkezési lapot elektronikus formában kell kitölteni és elküldeni a tibor.racszabo@gmail.com, ruzsamarija@gmail.com illetve a rozetta.kt@gmail.com címre!

A jelentkezési lapot a társaság honlapjáról tölthetik le.

 

Forrás: VajdaságMA