Kezdőlap | Felhívások > Az Apáczai Diákotthon pályázata

Az Apáczai Diákotthon pályázata

Jelentkezési határidő: 2016-08-31 00:00:00Pályázók köre: Egyetemi hallgatók, középiskolás lányok és fiúkKiíró szervezet: Vajdasági Magyar Pedagógusok EgyesületeKapcsolat: 021/548-259, nsvmpe@gmail.com

Az újvidéki Apáczai Diákotthon a 2016/2017-es tanévre pályázatot hirdet egyetemi hallgató valamint középiskolás lányok és fiúk felvételére. A diákotthon a Maradéki Református Egyházközség tulajdona, működtetője a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete.

A bentlakók rendelkezésére állnak a következők: a tanulószoba, könyvtár, 4-6 ágyas hálószobák, ágynemű, valamint mélyhűtős jégszekrények, mikrohullámú sütők, tűzhelyekkel felszerelt konyhák, fürdőszobák, számítógép használat, internet lehetőség (wi-fi), kedvezményes fénymásolási lehetőség.

Hetente ökumenikus jellegű áhítatokat tartunk. Lakóink nemzetközi oktatási programokhoz csatlakozhatnak, és pszichológiai tanácsadást vehetnek igénybe.

A diákotthon nyelve a magyar, elvárásaink pedig: a keresztyéni értékek szerinti viselkedés, szorgalmas tanulás és a házirend betartása, az előadásokon való részvétel.

Pályázni a Felvételi jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely letölthető a www.vmpe.org.rs honlapról. A Felvételi jelentkezési lapot és az ott feltüntetett mellékleteket a következő címre küldjék: Apáczai Diákotthon, 21000 Novi Sad, Ćirpanova 54. További információk a 021/548-259 telefonszámon vagy a nsvmpe@gmail.com villámposta címen kérhetők.

A kollégium eddigi lakóinak is újra kell pályázniuk. Az első alkalommal pályázó diákokat személyesen fogadjuk kollégiumi látogatásra, időpont egyeztetése után.

A pályázat beérkezésének határideje: 2016. augusztus 31.

 

Forrás: VajdaságMA