Kezdőlap | Felhívások > Civil sikerek a filmvásznon –...

Civil sikerek a filmvásznon – Filmpályázat a Magyarsiker.hu kiírásábanfilmpályázat

Jelentkezési határidő: 2016-02-29 00:00:00Pályázók köre: Bármely kárpát-medencei, magyar együttműködésben érdekelt civil szervezet.Kapcsolat: jomagyarsiker@gmail.comKiíró: Magyarsiker.hu
A Magyarsiker.hu Filmkészítési pályázatot hirdet a kárpát-medencei civil szervezeteket, civil életet bemutató alkotások készítésére.
 
A pályázók köre: Pályázhat bármely kárpát-medencei, magyar együttműködésben érdekelt civil szervezet.
 
A pályázat témája: A pályázó szervezet bemutatása, céljainak ismertetése VAGY a szervezet által a 2014-2015-ös évben elvégzett tevékenységek, példaértékű programok, már megvalósított és a későbbiekben mások számára is alkalmazható „jó gyakorlatok” bemutatása.
 
Egy pályázó kategóriánként maximum 3 pályaművet nyújthat be!
 
Értékelési kategóriák:
- Civil-A: maximum 2,5 perc hosszúságú videó
- Civil-B: maximum 10 perc hosszúságú videó
 
Beküldési határidő: 2016. február 29.
 
A pályázatok értékelése: A beérkezett alkotásokat a Magyarsiker.hu 3 fős csapata és a hét magyarlakta, határon túli régió 1-1 felkért civil szervezetének képviselője értékeli. Azok a videók részesülnek előnyben, amelyek inspirálóak, jól érthető a mondanivalójuk és vizuálisan is jó minőségűek. A videók rögzítésének módja szabadon választható, benyújthatóak mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, HD kamerával készült felvételek. A pályázat eredményéről a Magyarsiker.hu 2016. március 31-ig értesíti a díjazásra jogosultakat.
 
Díjazás:
- 1. helyezett: A szervezet 2 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitás találkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 1 éves ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk a Magyarsiker.hu honlapon, valamint 20 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 140.000 Ft)
- 2. helyezett: A szervezet 1 képviselője térítésmenetesen vehet részt 2016 júliusában a határon túli civil együttműködést erősítő Felvidéki Identitás találkozón, ahol szakmai bemutatkozásra és kapcsolatépítésre is adódik lehetőség. Ezen felül 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD-t küldünk meg a díjazott részére (Értéke: 80.000 Ft)
- 3. helyezett: 10 db, 2015 legpéldaértékűbb civil programjait összefoglaló DVD (Értéke: 20.000 Ft)
 
A pályaművek a Kárpát-medencei Magyar Civil Együttműködés Facebook oldalára (facebook.com/MagyarSiker.hu) is felkerülnek. A legtöbb like-ot elérő alkotás különdíjban részesül!
 
A kategóriák legjobb 5-5 alkotása országszerte bemutatásra kerül a 2016-os év jelentősebb civil rendezvényein.
 
A pályázat benyújtása: Jelentkezéséhez kérjük a kitöltött pályázati adatlapot és az elkészült pályamű Youtube elérhetőségét elküldeni jomagyarsiker@gmail.com címre.
 
A pályázó a pályázat eredményétől függetlenül hozzájárul ahhoz, hogy az általa beküldött alkotásokat a Magyarsiker.hu és társszervezetei korlátozás nélkül felhasználják, nyilvánosan levetítsék.
 
A pályázati kiírás és a beérkezett alkotások a http://magyarsiker.hu/ oldalon is megtekinthetőek.
 
 
Minden érdeklődőnek sikeres pályázást kívánunk,
Üdvözlettel Ferenczi Ildikó és Baksa József megbízásából,
 
Monyók Bence
koordinátor