Kezdőlap | Felhívások > Falco-tábor a Jegricska-parton

Falco-tábor a Jegricska-partontermészet

Jelentkezési határidő: 2018-08-01 00:00:00Pályázók köre: Harmadik osztálytól idősebb általános iskolás gyerekekKiíró szervezet: Falco-Természetvédők EgyesületeKapcsolat: office@falco.org.rsKiíró: Falco Természetkedvelők Egyesülete

A Falco Természetkedvelők Egyesülete az idén is megszervezi augusztus 5-e és 12-e között hagyományos, környezetismereti táborát a Jegricska Természeti Parkban. Minden, legalább az általános iskola harmadik osztályát befejezett érdeklődő jelentkezését várják. A létszám korlátozott, ezért mielőbb kérik a jelentkezéseket, nehogy valaki lemaradjon, a végső határidő augusztus 1-je, az office@falco.org.rs címen.

A tábort a Temerinből Óbecse felé vezető úton, a híd előtt jobboldalt, Óbecse felől jövet a híd után baloldalt, a Vode Vojvodine–Jegrička Infóközpont területén rendezik be (tábla fogja jelölni a letérőt a táborhoz). A tábor területe körülkerített, sátorozásra alkalmas, füves-fás terület, játszótérrel. Külön női és férfi vécével és zuhanyzóval ellátva, valamint nagy, fedett terasszal és egy kisebb zárt teraszrésszel, ahol az étkezések és előadások folynak. Nagyobb eső esetén a gyerekeket átirányítják a zárt részbe, és szükség szerint az éjszakát is ott tölthetik, biztonságban.

A tábor ideje alatt házias reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel. Ezenkívül délelőtt és délután is uzsonnát biztosítottak, általában gyümölcs, keksz, főtt kukorica, fagyi… Kantin is működik a táborban, ahol édesség és sós ropogtatni való vásárolható. Minden termék kis kiszerelésű, a táborozó gyerekek legfeljebb két apróságot vehetnek maguknak, hogy az ebéd vagy az uzsonna ne kerüljön a kukába.

A táborba sátort (eső esetére egy, a sátor letakarására alkalmas nejlonponyvát), hálózsákot, derékaljat (felfújható úszópárna), takarót, nyári ruha mellé melegebb öltözéket (váltóruha is ajánlott), tornacipőt (sétákra és játékokra alkalmasat), gumicsizmát (eső és sár esetére), esőköpenyt, fejfedőt (nap ellen), evőeszközt (bögre, tányér, lehetőség szerint műanyag vagy fém) kell vinni.