Kezdőlap | Felhívások > Felhívás az Európa Uniós...

Felhívás az Európa Uniós projektmenedzsment képzésen való részvételre

Jelentkezési határidő: 2016-10-16 00:00:00Kiíró szervezet: Háló Vajdasági Fejlesztési AlapítványKapcsolat: office@vfhalo.euKiíró: Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány

A vajdasági magyar civil szervezetek sikerének mondható az európai pályázati rendszerbe való bekapcsolódás elért eddigi mértéke, tekintettel a számos futó IPA-projektre. Az EU-pályázási lehetőségek folyamatosan nőnek, a képzett szakemberek száma azonban nem elegendő ahhoz, hogy a vajdasági magyar közösség éljen is a kihívásokkal és lehetőségekkel.

A Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány a projektmenedzsment tevékenységre vonatkozó képzéssel szeretne hozzájárulni a megfelelő tudásbázis megteremtéséhez, az elnyert EU-s támogatások, projektek hatékony lebonyolításához, és a civil szakembereket fel szeretné készíteni ennek az új szakmának az elsajátítására, bátorítaná ezen kihívások vállalására.

A 30 órás magyar nyelvű képzés célja a leendő menedzserek felkészítése projektek összeállítására, lebonyolítására és elszámolására. A képzés programja biztosítja, hogy a projektírás szabályainak, eljárásának megismerésével az érdeklődő munkatársak felkészüljenek a szakmai kihívásokra.

A képzés tervezett időpontja 2016. november–december.

Az képzésre a jelentkezést az office@vfhalo.eu címre kell elküldeni. A jelentkezés szabad megfogalmazású, amely tartalmazza a röviden életrajzot és a képzés szükségességének saját szempontú indoklását.

A jelentkezés határideje 2016. október 16.

A képzés ingyenes, a helyszíne Szabadka. A hallgatók száma korlátozott.