Kezdőlap | Felhívások > Felhívás a 13. Bábfesztiválra

Felhívás a 13. Bábfesztiválra

Jelentkezési határidő: 2017-03-13 00:00:00Pályázók köre: Óvodák bábjátszással foglalkozó csoportjaiKiíró szervezet: Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok EgyesületeKapcsolat: szoketanna@gmail.comKiíró: Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete

A Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete a Bábszínházi Világnap alkalmából idén 13. alkalommal szervezi meg a Vajdasági Bábfesztivált, immár hagyományosan Zentán.

A rendezvényre 2017. március 18-án, szombaton kerül sor. Jelentkezni az óvodák bábjátszással foglalkozó csoportjainak lehet.

Jelentkezési határidő: 2017. március 13.

Program:

Pomádé király és a többiek – felvonulás Zenta város központjában

A felvonulók 9 órakor a zentai Hófehérke óvoda épülete elől indulnak. A felvonulás célja, hogy ráirányítsuk a figyelmet a magyar nyelvű bábművészetre, annak sokszínűségeire, különösképpen az óvodai oktatás és nevelés területén. Kilépünk a négy fal közül.

A bemutatók 10 órakor kezdődnek a Hófehérke óvoda központi épületében, Szép utca 7. szám. Reméljük, maradandó élménnyel tudunk majd szolgálni nézőinknek.

Az idei fesztivál zsűrijének az elnöke Tóth Irén bábművész Nagybecskerekről, zsűritagok: Zsidákovits Katalin Százhalombattáról és dr. Szőke Anna Kishegyesről.

Jelentkezni az egyesület elnökénél lehet:

Dr. Szőke Anna, e-mail: szoketanna@gmail.com