Kezdőlap | Felhívások > FELHÍVÁS A CIVILEK XV. HATÁR MENTI...

FELHÍVÁS A CIVILEK XV. HATÁR MENTI TALÁLKOZÓJÁRA

Jelentkezési határidő: 2016-10-30 00:00:00Kiíró szervezet: Községi UnióKapcsolat: topunija@gmail.com, topunija@stcable.netKiíró: Bácskai civil Szervezetek Szövetsége, topolyai Községi Unió

 

mely esemény, a bajai székhelyű Bácskai civil Szervezetek Szövetsége, és a Szerbiában működő topolyai Községi Unió szervezetek együttműködésével kerül megrendezésre,

 

2016. november 12-én, szombaton,  

Baján, a Petőfi-szigeti Vízi Sportcentrumban.

A találkozó tanácskozás jellegű, és Bács-kiskun megyében és a Vajdaságban működő szervezetek együttműködését hivatott erősíteni. Áttekintjük röviden az eddigi tapasztalatainkat, megismerjük az együttműködési és pályázati lehetőségeket.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy akik partnert keresnek, azok ezen a rendezvényen egymásra találjanak, akik már eredményesen működtek együtt az előző években, tervezhessék a jövőjüket, esetleg újabb partnerrel bővítsék kapcsolataikat.

 

Tervezett program:

  9.00-10.00 Regisztráció

10.00            Megnyitó

10.10            A civil szervezetek társadalmi-gazdasági jelentősége napjainkban. Dr. Brachinger Tamás, a Pécsi Tudományegyetem KPVK egyetemi adjunktusának előadása

 

Minta projektek

10.40 Hajómalom a Dunán. Palik Vera, a Bajai Hajómalom Egyesület elnökének előadása

11.10 Földikutya projekt (felfedezéstől a rezervátumig). Dani Gitta, a Bajai Ifjúsági Természetvédő Egyesület tagjának előadása

11.40 Szünet

12.00 Határon átnyúló pályázati lehetőségek. Molnár Elvira, a Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum Irodavezetőjének előadása.

12.30 A találkozó résztvevői röviden bemutatják az általuk képviselt szervezetet.

13.00 Ebédszünet – minden résztvevőt egy bográcsos ebéd erejéig megvendégelünk.

13.30 Szekció megbeszélések. (A jelentkező szervezetek szakterületétől tesszük függővé a szekciókat.)

        

A találkozóra elsősorban  Bács-Kiskun Megyei és Vajdasági civil szervezetek jelentkezését várjuk. A rendezvény ingyenes.

Kérjük a szervezeteket, hogy erről a találkozóról értesítsék környezetükben, ismeretségi körükben működőket, akik szívesen vennének részt partnerként a határon átívelő közös programokban.

 

A részvételt regisztrációhoz kötjük!

Az alábbi e-mail címeken lehet regisztrálni 2016. október 30-ig.

Magyarországi szervezetek a baciszsz@gmail.com,

Vajdasági szervezetek a topunija@gmail.com, vagy topunija@stcable.net  e-mail címre küldjék a jelentkezési szándékukat. A vajdasági szervezetek számára külön autóbuszt biztosít a Községi Unió.

 

A regisztrációhoz kérjük megadni a jelentkező szervezet nevét, elérhetőségét és a résztvevők számát. (Max. 2 főt tudunk fogadni szervezetenként.)

Akik partnert keresnek, kérjük, mielőbb regisztráljanak, hogy időben meg tudjuk keresni és a találkozóra meg tudjuk hívni a lehetséges partnerüket.

 

 

                                                                                                            Héhn Gizella

                                                                                            Bácskai Civil Szervezetek Szövetségének

                                                                                                                elnöke


Támogató: