Kezdőlap | Felhívások > Felhívás a Művészet a forma előtt...

Felhívás a Művészet a forma előtt 3.0-n való részvételreművészet

A Híd Kör közleménye

Jelentkezési határidő: 2016-05-05 00:00:00Pályázók köre: Írók, színészek, rendezők, performerek, zenészek, művészek.Kapcsolat: konkurs.urlik@gmail.comKiíró: Urlik Egyesület

Írók, színészek, rendezők, performerek, zenészek – művészek! Fiatalok! Tartsatok velünk!

Küldetésünkbe 2014. június 4-én fogtunk bele, most pedig szeretnénk felkérni benneteket, hogy együtt ünnepeljünk meg annak az elképzelésnek a második születésnapját, amit UrLiknak nevezünk!

Ha verset vagy prózát írtok, darabokat állítotok színpadra, kisfilmet készítetek, performanszokat tartotok, zenét komponáltok vagy játszotok, esetleg bármiféle más művészeti ággal foglalkoztok, és szeretnétek azt másoknak is megmutatni, jelentkezzetek!

Jelentkezéseteket küldjétek el a konkurs.urlik@gmail.com e-mail címre JELENTKEZÉS AZ UG3-RA_vezetéknév_keresztnév tárgymegjelöléssel, vagy postán az Urlik Egyesület, 24 109 Szabadka, 9. Nova utca 86-as címre.

A beadási határidő: 2016. május 5-e, az ezen a napon postázott küldeményeket még elfogadjuk.

Jelentkezhettek három vers, novella, zenei darab beküldésével, filmmel, performansz-vázlattal és hasonlókkal. Kérjük, a pályaműveiteken kívül az anyagotokhoz mellékeljetek rövid önéletrajzot is.

A felhívás elsősorban fiatal alkotóknak szól, de nem zárkózunk el az idősebb, de magukat fiatalnak valló művészek szerepeltetésétől sem.

Az eredményeket május 15-én tesszük közzé weboldalunkon, a www.urlik.org-on. A felmerülő kérdéseket az urlik.subotica@gmail.com e-mail címre várjuk.

A Művészet a forma előtt 3.0 című rendezvény június 4-én, szombaton 20 órakor kezdődik, és június 10-ig tart a Klein House / social bar & art gallery-ben (24000 Szabadka, Strossmayer utca 9.). A belépés ingyenes.

Az Urlik kulturális aktivitást fejlesztő csoport nem tudja fizetni az úti- és szállásköltséget. Az alkotónak maguknak kell biztosítaniuk fellépésük minden tárgyi szükségletét.

A programot az Urlik kulturális aktivitást fejlesztő csoport az újvidéki Híd Kör Egyesülettel együttműködve valósítja meg, Szabadka város Ifjúsági Irodája és a Klein House Kft. segítségével.