Kezdőlap | Felhívások > Fiatalok a fiatalokért

Fiatalok a fiatalokért

Két napos tréning Magyarkanizsán

Jelentkezési határidő: 2015-09-28 00:00:00Pályázók köre: Fiatalok a Tisza-mentérőlKapcsolat: Újvári Zsombor: zsombor@kanjiza.rsKiíró: Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája

Kedves Fiatalok,

 

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája sikeresen pályázott az Ifjúság- és Sportügyi Minisztériumnál a „Mladi za mlade” című projektumával.

A projektum keretében 2 napos tréning program lett előlátva a Tisza-menti ifjúsági irodák képviselői, valamint fiatalokkal foglalkozó civil szervezetek tagjai részére. A tréning program célja a fiatalok vállalkozóvá válásának népszerűsítése, elősegítése és támogatása.

A tréning programra 20 fiatal jelentkezését várjuk a Tisza-mentéről.

A képzésre Magyarkanizsán, az Ifjúsági Otthon termében, október hónap első felében a délelőtti órákban kerül sor.

Előadó: Kaszás Judit, tanácsadó.

A tréningen részt vevők számára étkezést biztosítunk, a vidékről érkezőknek pedig megtérítjük az utazási költségeket (autóbusz, üzemanyagköltség).

A tréning program befejezéseként a résztvevők 1 napos tanulmányi úton vesznek részt, Magyarországon.

A program résztvevői számára a tréning díjmentes.

A képzés magyar nyelven történik.

Kedves Fiatalok!

Amennyiben szeretnétek részt venni a tréning programban, azt a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a zsombor@kanjiza.rs  e-mail címre való visszaküldésével jelezzétek.

Visszaküldési határidő: 2015. szeptember 28.

A résztvevők száma korlátozott, ezért célszerű minél előbb jelentkezni. A jelentkezők véglegesítése után mindenki értesítve lesz a tréning programon előlátott témakörökről és a képzések időpontjáról.

 

Üdvözlettel,

Újvári Zsombor, projekt koordinátor

Csatolmányok: