Kezdőlap | Felhívások > Fotópályázat: „Az én Európám”

Fotópályázat: „Az én Európám”

Jelentkezési határidő: 2017-09-20 00:00:00Pályázók köre: Minimum 16 éves, felső korhatár nincs.Kapcsolat: kanc.zamlade.ka@gmail.comKiíró: Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája

Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája fotópályázatot hirdet „Az én Európám” címmel.

Magyarkanizsa újabb kitüntetésben részesül, községünk az idén, egyedüli szerbiai országként, megkapja az Európa zászlót, ami egy újabb lépést jelent az Európa-díj felé. A zászló ünnepélyes átvételére október 20-án kerül sor — ennek apropójára rendezünk kiállítást a fotópályázatra beérkezett pályamunkákból a Dobó Tihamér Képtárban!

TÉMA: Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a magyarkanizsai, községbeli fiatalok hogy látják Európát, hogyan élik meg az európaiságot, vagy egyáltalán hogyan képzelik el a „jó Európát”; mit jelent nekik Európa, az Európai Unió egy (még) nem EU-s tagországból. Utazunk, megélünk dolgokat és a határ mellett élünk – vajon ezek mennyire hatnak európaiságunkra? Engedd szabadon a fantáziád! Minden fotót örömmel fogadunk, amelyben valahol megjelenik Európa.

JELENTKEZŐK: A pályázatra olyan fiatalok és magukat fiatalnak valló amatőr és profi fotósok jelentkezését várjuk, akik jelenleg Magyarkanizsán vagy a község valamely településén élnek, illetve innen származnak és még mindig kanizsainak tekintik magukat.

KORHATÁR: minimum 16 év, felső korhatár nincs.

FOTÓK: A fotókat digitális változatban várjuk JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum1 MB méretben. A pályázatra minimum 1, maximum 5 db fotóval lehet pályázni.

NYEREMÉNY: a legjobb pályamunkákat kiállítjuk, a legjobb fotót készítő pályázó PÉNZJUTALOMBAN részesül.

ZSŰRI: A fotókat szakmai zsűri elemzi, értékeli, és választja ki a legjobbat.

Beküldési határidő: 2017. szeptember 20.

A pályázat eredményéről a fotópályázat kiírója minden pályázót e-mailben értesít.

A fotókiállítás költségeit Magyarkanizsa község vállalja.

A képeket a kanc.zamlade.ka@gmail.com email címre várjuk a következő adatokkal együtt (csillaggal jelölt kötelező, csillag nélküli opcionális):

*NÉV:
*KOR:
*LAKHELY:
*SZÜLETÉSI HELY:
*E-MAIL CÍM:
*MIKOR ÉS HOL KÉSZÜLT A FOTÓ?
FOTÓ CÍME:
*Az e-mail TÁRGYA „FOTÓPÁLYÁZAT: AZ ÉN EURÓPÁM” legyen.
FONTOS, hogy a hiányos adatokkal ellátott pályázatot nem tudjuk elfogadni!  
Kérdés, információ:
Kovács V. Sára, 0642325015,