Kezdőlap | Felhívások > Idén is megszervezik a Mindenki...

Idén is megszervezik a Mindenki karácsonya! akciót jótékonyság

Jelentkezési határidő: 2018-12-23 00:00:00Pályázók köre: Minden adományozni vágyó személyKiíró szervezet: CI-FI Civil KözpontKapcsolat: 024/811-383, iroda@cifi.rs

A zentai Ci-Fi Civil Központ idén is megszervezi az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Mindenki karácsonya! elnevezésű jótékonysági akcióját, amelynek célja, hogy az összegyűjtött adományok által a nehéz körülmények között élő családok gyermekei számára is kerülhessenek ajándékok a karácsonyfa alá.

Az akció keretében a szervezők idén is elsősorban olyan adományokat várnak, amelyek örömet szerezhetnek a rászoruló gyermekeknek, köztük különféle játékokat, könyveket, édességeket, gyümölcsöket és egyéb kedves vagy hasznos dolgokat. Amennyiben valaki tartós élelmiszereket vagy tisztítószereket szeretnének felajánlani, azt a szervezők örömmel fogadják, használt ruhaneműt azonban a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal sem várnak.

A segíteni vágyóknak idén is lehetőségük lesz arra, hogy az adományaikat a december 20. és 23. között a Zenta főterén megtartandó Karácsonyi Kavalkád elnevezésű rendezvényen felállított faházikóban adják át a civil központ önkénteseinek, akik ezt követően rendszerezik az összegyűjtött ajándékokat, majd csomagokat állítanak össze belőlük, amelyeket azután 23-án és 24-én elszállítanak a rászoruló gyermekeknek, így téve szebbé számukra a karácsonyi ünnepeket.

A Mindenki karácsonya! elnevezésű akcióval kapcsolatban bővebb tájékoztatás a 024/811-383-as telefonszámon, az iroda@cifi.rs e-mail címen, vagy a www.facebook.com/cificenter Facebook-oldalon kapható, ugyanakkor a szervezők ezeken az elérhetőségeken várják azoknak a jelentkezését is, akik aktivistaként szeretnének bekapcsolódni az akcióba, és ilyen módon is szívesen hozzájárulnának annak sikerességéhez.

H. A.

Forrás: VajdaságMA