Kezdőlap | Felhívások > II. Lajka Kutyaszépségverseny Zentán

II. Lajka Kutyaszépségverseny Zentán

Jelentkezési határidő: 2015-09-18 00:00:00Pályázók köre: Keverék-, valamint mentett törzskönyvnélküli fajtatiszta kutyákKiíró szervezet: Lajka Állat-és Természetbarátok EgyesületeKapcsolat: lajka.kontakt@gmail.comKiíró: Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesülete

Minden kutya szép mottóval szeptember 20-án, vasárnap tartják meg Zentán, a Vásártéren a II. Lajka Kutyaszépségversenyt keverék, valamint mentett törzskönyvnélküli fajtatiszta kutyák számára a zentai Lajka Állat- és Természetbarátok Egyesülete szervezésében.

A szervezők keresik a legszebb kölyökkorú, kis, közép- és nagy termetű kutyust, valamint a legborzasabb, a legklepafülűbb kutyát, a legszebb párt (gyermek és kutyája), a legjobban hasonlító párt (gazdi és kutyája), valamint a legengedelmesebb, a legszófogadóbb és a legragaszkodóbb kedvenceket. Díjat osztanak továbbá a következő versenyszámokban is: Kutyás Ki Mit Tud?, Gazdi+Kutyája Szendvicsevő Verseny.

A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a gazdik kizárólag oltási könyvvel és chippel rendelkező kutyákat nevezhetnek, majd hozzáteszik, az oltás és a chipezés mindössze néhány percet vesz igénybe és bármelyik állatorvosnál kérhető.

A nevezési díj önkéntes adomány, pénzadományt és tárgyi adományt egyaránt elfogadnak. Jelentkezni a szervezet a Facebook-oldalán vagy ügyeletes mobiltelefonszámán lehet üzenetben, esetleg a lajka.kontakt@gmail.com mail címen. A szükséges adatok: a gazda neve, a kutya neve, a kutya mérete, a kutya neme, a kutya kora, a kutya chip-száma, valamint külön meg kell jelölni, kíván-e indulni a Gazdi+Kutyája Szendvicsevő Versenyen.

A nevezési határidő: szeptember 18.

A bírálatot zsűri végzi, a kategóriák győztesei díjakat vehetnek át, minden kutya elismerésben, tapsban és megbecsülésben részesül. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.