Kezdőlap | Felhívások > III. Vajdasági Fiatal...

III. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója

Jelentkezési határidő: 2018-08-05 00:00:00Pályázók köre: Fiatal természetkutatók Vajdaság és a környező országok területérőlKiíró szervezet: ARCUS Környezetvédő EgyesületKapcsolat: https://arcus.org.rs/hun/iii-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap/Kiíró: Arcus Környezetvédő Egyesület
Kedves Tagtársak, Önkéntesek, Barátaink!

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület harmadik alkalommal szervezi meg a Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója elnevezésű, tudományos célú találkozóját középiskolások, egyetemisták és aktív fiatal kutatók számára. A találkozó lehetőséget biztosít a fiatal természetkutatók tudományos munkáinak szakmai körben való bemutatására.

A III. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója 2018. szeptember 22-én és 23-án kerül megrendezésre a Topolyai Művésztelepen.

A
témakörök változatlanul a biológiai tudományok területéről kerülnek ki, többek között az állattan, biogeográfia, etológia, evolúcióbiológia, genetika, hidrobiológia, mikrobiológia, növénytan, populációbiológia, ökológia, természetvédelmi biológia, valamint kiegészítve a környezetvédelem, néprajz és természet, illetve az ökoturizmus témakörökkel.

A jelentkezéseket Vajdaság egész területéről, és a környező országokból is várjuk mindazok részéről, akik már megkezdték középiskolai tanulmányaikat, illetve nem töltötték be negyvenedik életévüket.

A kutatási témájukat előadás formájában bemutatók számára a részvétel regisztrációhoz kötött!

További részletek a találkozóval kapcsolatban:
https://arcus.org.rs/hun/iii-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja/


Jelentkezni az alábbi linkre kattintva, az online regisztrációs lap kitöltésével lehet, 2018. augusztus 5-e éjfélig.
https://arcus.org.rs/hun/iii-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap/

Ezúton kérnénk mindenkit, hogy lehetőségeikhez mérten küldjék tovább e levelet kollégáiknak, barátaiknak, ismerőseiknek és mindenkinek, akik érdekeltek lehetnek a témába.

 

Üdvözlettel,

Sihelnik József

az Arcus K. E. titkára