Kezdőlap | Felhívások > IV. Cs. Simon István Vers- és...

IV. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó

Jelentkezési határidő: 2018-10-16 00:00:00Pályázók köre: Általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondókKapcsolat: moraferencmme70@gmail.comKiíró: Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület

A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület meghirdeti a IV.Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozót, amelyre óvodások, az általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondók jelentkezhetnek.

A résztvevők Cs. Simon István író, költő, újságíró (1942-2007) verseivel vagy prózáival, illetve vajdasági magyar írók és költők verseivel vagy prózáival nevezhetnek. Minden fellépőnek egy verset, vagy egy prózát kell előadnia. A IV. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó 2018. október 20-án, szombaton, 9 órakor kezdődik Csókán, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában, Tisza mente (Potiska) utca 18.

Jelentkezni lehet e-mailben moraferencmme70@gmail.com, vagy levélben: Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, Potiska 18., 23320 Csóka.

A jelentkezési határidő: 2018. 10. 16.

A szervezők kérik, hogy a jelentkezésben tüntessék fel a versenyző adatait (név, helység, iskola vagy művelődési egyesület, osztály), a felkészítő tanár vagy a kísérő nevét és elérhetőségét (telefon vagy e-mail), valamint a választott vers vagy próza címét.

A versenyről érdeklődni lehet Tóth Líviánál a 063/49-99-17-es telefonszámon, vagy a hetnap.livia@gmail.com e-mail címen.

 

Forrás: VajdaságMA