Kezdőlap | Felhívások > IV. Délvidéki Sajó Sándor hazafias...

IV. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó verseny

Jelentkezési határidő: 2016-10-15 00:00:00Kiíró szervezet: Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek SzövetségeKapcsolat: vancsesz0102@gmail.com, 024/852-350, 063 8513607

FELHÍVÁS A RÉSZVÉTELRE

A Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával megszervezi a IV. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó versenyt

A magyar költők hazafias verseinek szemléjét 2016. október 29-én ( szombaton) tartjuk meg 10.00 órai kezdettel Kishegyesen a Kátai tanyán.


A versenyt a következő kategóriákban bonyolítjuk le:
1.) általános iskolás alsós osztályok,
2.) általános iskolás felsős osztályok,
3.) középiskolások és
4.) felnőttek.


A résztvevőknek 2 verssel kell benevezniük, amelyek közül az egyiknek Sajó Sándor versének kell lennie, míg a másiknak szabadon választott hazafias versnek.

Benevezéseket a jelentkezőlap kitöltésével Vajdaságból és a kárpát-medencei partner szervezeteinkből várunk legkésőbb 2016. október 15-ig a következő e-mail címre: vancsesz0102@gmail.com vagy levélcímünkre:

Vancsesz, 24430 Ada, Lenin u. 46. Szerbia.

A benevezéseknek tartalmazniuk kell: a résztvevő teljes nevét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát, villámposta címét, az iskola vagy a szervezet megnevezését, felkészítő tanár teljes nevét és a választott Sajó Sándor és másik vers szerzőjét és címét.
A benevezetteket értesítjük a jelentkezés elfogásáról és az egész napi programról.
Minden versenyzőnek és felkészítő tanárnak ebédet és üdítőt, illetve köszönőlevelet biztosítunk.
Utazási költséget nincs módunkban biztosítani, de az időben jelentkezőknek segítünk megszervezni a közös utazást.
A külföldről érkezőknek szükség szerint szállást és étkezést tudunk biztosítani, ezért időben jelezzék igényeiket.
A szervezők által kiválasztott 3 tagú értékelő bizottság rangsorolja majd a teljesítményeket. Minden kategóriában az első három helyen végző versenyzőt külön jutalomban részesítjük, de különdíjakat is odaítélhet az értékelő bizottság. A legjobb teljesítményt nyújtó versenyzők képviselik majd Vajdaságot novemberben Ipolyságon ( Szlovákia) és Zsámbokon ( Magyarország) megtartandó versmondó versenyeken. Ezen kívül a szervezők további szereplési lehetőséget is biztosítanak a nagyobb vajdasági nagycsaládos rendezvényeken.

Jelentkezni és további tájékoztatást a 024/852-350 –es vagy a 0638513607-es távbeszélőszámokon, illetve a vancsesz0102@gmail.com villámlevélcímen lehet.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket.

Tisztelettel,
Krizsán Vilmos
Vancsesz elnök