Kezdőlap | Felhívások > Kosztolányi Dezső Diáksegélyző...

Kosztolányi Dezső Diáksegélyző pályázataösztöndíj

Jelentkezési határidő: 2019-09-30 00:00:00Pályázók köre: Középiskolai és egyetemi hallgatókKiíró szervezet: Kosztolányi Dezső Diáksegélyző EgyesületKapcsolat: Tel.: 024/552-626, E-mail: office@kodde.org.rs

 

A Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület - KODDE pályázatot hirdet ösztöndíjak odaítélésére a 2019/2020-as tanévre.

A pályázatra jelentkezhetnek:

1. azok a középiskolások és egyetemei hallgatók, akiknek bejelentett lakóhelyük a következő önkormányzatok területén van: Szabadka, Topolya, Magyarkanizsa, Kishegyes, Zombor, Apatin, Kúla, Hódság, Verbász, továbbá a korábban az Újvidéki Diáksegélyező Egyesülethez tartozó települések: Óbecse, Temerin, Titel, Szenttamás, Újvidék és egész Szerémség.

2. Azok a magyar anyanyelvű, Szerbiában tanuló középiskolások, akiknek tanulmányi eredménye meghaladja a 3,50-es átlagot, és magyar nyelven folytatják tanulmányaikat.

3. Azok a magyar anyanyelvű főiskolai és egyetemi hallgatók, akik Szerbia területén folytatnak felsőfokú tanulmányokat és nem részesülnek más ösztöndíjban.

Pályázni kizárólag a KODDE pályázati adatlapjának kitöltésével lehet, az adatlap 4. oldalán felsorolt dokumentumok mellékelésével.

Az adatlap letölthető a www.kodde.org.rs honlapról.

A pályázatokat 2018. szeptember 16-a és szeptember 30-a között lehet átadni személyesen (munkanapokon 9,00 és 12,00 óra között) vagy postai úton:

Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület - KODDE

24000 Szabadka

Ago Mamužić u. 13/II.

 

Általános tudnivalók:

- a hiányos vagy késve érkezett pályázatokat a KODDE Ösztöndíj Elbíráló Bizottsága nem veszi figyelembe;

- a pályázati dokumentációt a pályázónak nem küldjük vissza, a KODDE archívumában kerül megőrzésre 10 évig;

- a pályázónak fellebbezési joga nincs.

A pályázat a Bethlen Gábor Alap támogatási forrásaiból valósul meg.

Bővebb információ a www.kodde.org.rs honlapon, az office@kodde.org.rs e-mail címen illetve a 024/552-626 telefonszámon kapható.