Kezdőlap | Felhívások > Magyarország étele

Magyarország étele

Versenyfelhívás 2020.

Jelentkezési határidő: 2020-01-05 00:00:00Kapcsolat: info@magyarorszagetele.huKiíró: Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal

Az  Étrend  Magyar  Konyhafőnökök  Egyesülete  (ÉTREND)  a  Felcsúti  Letenyey  Lajos  Gimnázium  Szakgimnázium  és  Szakközépiskola  együttműködésével,  és  a  Nemzeti  Élelmiszer-lánc  Biztonsági  Hivatal  (NÉBIH) szakmai partnerségével 2020. évben harmadik alkalommal hirdeti meg a „Magyarország étele” nevű, élőmunkás melegkonyhai szakácsversenyét, melyen várják a világ minden tájáról (kiemelten az elcsatolt terü-letekről és a diaszpórából) a versenyezni kívánó csapatok jelentkezését.

Nevezni 2019. szeptember 20. és 2020. január 05. között lehet.

A nevezés a hiánytalanul kitöltött Nevezési lap, az ételről készült fotó és a Receptúra sablon kitöltésével, valamint a nevezési díj megfizetésével valósul meg. Azonban a verseny szervezője fenntartja magának a jogot, hogy a nevezett csapatot indokolt esetben a versenyből való kizárja. Továbbá szervező, a versenykiírás, a program- és időpontváltozás jogát is fenntartja.

A TELJES VERSENYKIÍRÁS EZEN A CÍMEN OLVASHATÓ

 

https://magyarorszagetele.hu/