Kezdőlap | Felhívások > NÉPI KÉZMŰVES ALKOTÓHÁZAK ÉS...

NÉPI KÉZMŰVES ALKOTÓHÁZAK ÉS MŰHELYGALÉRIÁK III. ORSZÁGOS HÉTVÉGÉJE”

Jelentkezési határidő: 2016-04-01 00:00:00Pályázók köre: Minden érdeklődőKiíró szervezet: Vajdasági Magyar FolklórközpontKapcsolat: vmf@vmf.org.rs, 024 530-866, vagy a 063 8 658 661

 

FELHÍVÁS


A Vajdasági Magyar Folklórközpont / VMF, mint a zalaegerszegi székhelyű Népi Kézműves Alkotóházak Országos Egyesületének tagja, ezennel értesít és felkér elsősorban minden népi tárgykultúra iránt érdeklődő PEDAGÓGUST, továbbá CSALÁDOT és ÉRDEKLŐDŐT, hogy 2016. április 01-jén vegyen részt a „NÉPI KÉZMŰVES ALKOTÓHÁZAK ÉS MŰHELYGALÉRIÁK III. ORSZÁGOS HÉTVÉGÉJE” rendezvényen.

Az 1995-ben bejegyzett, szabadkai székhelyű Vajdasági Magyar Folklórközpont széleskörű tevékenységén belül, nagy hangsúlyt fektet a népi KISMESTERSÉGEK oktatására és az utánpótlás kinevelésre is. Pillanatnyilag fazekas továbbképző tanfolyam van folyamatban (felnőtt korosztály).

Ezúttal, Szabadka és Vajdaság iskolás kor előtti intézményeinek csoportvezetőit és az általános iskolák pedagógusait szólítjuk meg az eseményen való részvételhez 2016. április 01-jén.

KEDVES PEDAGÓGUS!

LÁTOGASSON EL CSOPORTJÁVAL SZERVEZETÜNKBE, és vegyen részt NYITOTT NAPunkon, ahol:

 alkalom lesz műhelylátogatásra, szakmai vezetéssel,
 játékos formában (is) betekintést nyerhet a gyerek a munkafolyamatba,
 aktívan részt vehet a csoport munkában (életkornak megfelelő módon),
 konkrét válaszokat kaphat kérdéseire, minden korosztály,
 az érdeklődő beszélgethet a mesterekkel, a volt tanfolyam hallgatóival,
 megtekinthetőek a korábbi tanfolyamon készült termékek,
 rendelkezésre áll a VMF szakkönyvtára,


Minden korosztályt szívesen látunk e pénteki napon 09,00-18,00 óra között díjmentesen, a csoportokat pedagógusaik kíséretével és természetesen családok, ismerősök, rokonok, barátok részvételére is számítunk. Valamennyi látogató számára, ismertetőt készítünk elvitelre, tanfolyamainkra vonatkozó információkkal.

A helyszín: VMF székház - Szabadka, Dózsa György u. 17.

A zavartalan munka érdekében, kérjük, hogy az érdekelt CSOPORTOK a 024 530-866, vagy a 063 8 658 661-es számon, ill. a vmf@vmf.org.rs e-mail címen szíveskedjenek jelezni részvételi szándékukat.

Csatolmányok: