Kezdőlap | Felhívások > Nyelvtanfolyam Óbecsén

Nyelvtanfolyam Óbecsén

Jelentkezési határidő: 2019-09-20 00:00:00Pályázók köre: Minden olyan fiatal, aki írni, olvasni kommunikálni szeretne magyar, illetve szerb nyelvenKapcsolat: https://bum-becej.orgKiíró: Óbecsei Fiatalok Egyesülete (BUM)

 

“Az olyan többnemzetiségű közösségekben, mint Vajdaság, a sikeresebb és jobb együttélés érdekében nélkülözhetetlen a környezetnyelv ismerete, ami napjainkban a fiatalok foglalkoztatásában is kulcsfontosságú szempont lett. Használd ki a lehetőséget, jelentkezz a három hónapos, ingyenes szerb vagy magyar nyelvtanfolyamra!”- áll az Óbecsei Fiatalok Egyesülete (BUM) közleményében, amelyet a „Tako cool” egyesület nevében tett közzé.

A tanfolyamok ingyenesek, három hónapig, hetente kétszer két iskolai órát tartanak.

Jelentkezni szeptember 20-ig lehet Óbecsén a Fő utca 47 sz. alatt. A jelentkezési lap a BUM honlapján https://bum-becej.org/ található.

Az egyesület minden olyan fiatalt, aki írni, olvasni kommunikálni szeretne magyar, illetve szerb nyelven, biztat a tanfolyamon való részvételre. A cél a könnyebb munkához jutás, a hagyományok megőrzése, az életminőség javítása, és nem utolsó sorban a nemzetek közötti tolerancia növelése.

A tanfolyam megszervezése Szerb Köztársaság ifjúsági és sportminisztériuma támogatásával az „Egyenlő esély minden fiatalnak” projekt alapján jött létre.

 
Szilágyi Edit
 
 
Forrás: VajdaságMA