Kezdőlap | Felhívások > Ötletből valóság

Ötletből valóság

Vajdasági (agrár)vállalkozói innovációs verseny fiataloknak

Jelentkezési határidő: 2017-04-25 00:00:00Pályázók köre: Középiskolás diákok és egyetemi hallgatókKiíró szervezet: Pro Scientia Naturae Alapítvány ZentaKapcsolat: innovacios.verseny@gmail.comKiíró: Pro Scientia Naturae Alapítvány Berényi János Agrárinnovációs Iroda, Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központ

A zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodája és a Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központja meghirdeti az Ötletből valóság (agrár)vállalkozói innovációs versenyt.

A versenyen középiskolás diákok és egyetemi hallgatók vehetnek részt csapatok formájában (3 fős csapatok). A csapatok egy új vállalat üzleti tervét kell, hogy elkészítsék, ami egy vagy több innováción alapul. A hangsúly az újításokon van (új termék előállítása, új szolgáltatások, új technológia bevezetése, új értékesítési módszerek, új hirdető csatornák stb.)

A legsikeresebb (legeredetibb üzleti tervet elkészítő) csapatok meghívást kapnak a döntőre.

A csapatok mentori segítséget kapnak egy szakmai tematikus napon Zentán, ahol előadások, tanácsadás, ötletbörze, vitafórum segíti majd a felkészülést.

A versenyre való jelentkezés április 25-ig tart.

A csapatok egy kitöltött jelentkezési lapot kell, hogy beküldjenek az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címre. A jelentkezési lap letölthető a http://agrarii.tanuljkertesz.hu/ és a www.fokusz.info honlapokról.

A verseny döntője június 3-án lesz megtartva, az V. Tudományok Útja program keretében, ahol a csapatok bemutatják az üzleti terveket. Az első, illetve a többi helyezés is egy szakmai bizottság értékelése alapján kerül kihirdetésre A szakmai zsűri tagjai sikeres vajdasági és magyarországi vállalatok képviselői.

A verseny minden résztvevője oklevelet kap, jutalomban részesül és részt vesz egy szakmai körúton, amely során néhány sikeres vállalatba tesznek látogatást. A legsikeresebb csapatok külön ajándékot kapnak. Az első helyezett csapat megkapja a Kárpát-medencei Agrár és Vidékfejlesztési Innovációs Központ – Szent István Egyetem „Év hallgatói innovációs díját” és utazást nyer a Bálványosi Nyári Szabadegyetemre és Diáktáborba (Erdély).

Az Ötletből valóság (agrár)vállalkozói innovációs versennyel a Pro Scientia Naturae Alapítvány hozzá szeretne járulni a vajdasági fiatal vállalkozói légkör erősítéséhez. A tervezett innovációs versennyel lehetőséget és segítséget szeretne nyújtani a vállalkozói kedvvel és érdekeltséggel rendelkező fiataloknak, hogy bemutassák üzleti elképzelésüket. Ezek a tervek egy életképes (piacképes) vállalat létrehozásának az alapjait adhatják meg.

Bővebb információk a Pro Scientia Naturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodájában kaphatóak, illetve az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címen.