Kezdőlap | Felhívások > Pedagógiai kihívások a XXI....

Pedagógiai kihívások a XXI. században

Jelentkezési határidő: 2016-10-13 00:00:00Pályázók köre: Tanügyi dolgozókKiíró szervezet: Vajdasági Magyar Pedagógusok EgyesületeKapcsolat: nsvmpe@gmail.com

FELHÍVÁS JELENTKEZÉSRE

Pedagógiai kihívások a XXI. században

Szakmai konferencia 2016. október 15-én 9 órai kezdettel Újvidéken, az Apáczai Diákotthon Darányi-telepi épületében (Bogdan Šuput u. 16.)

Az oktatás dinamikusan fejlődik, változik nemcsak világviszonylatban, hanem lokálisan is, melynek részesei kell, hogy legyünk. Lépést kell tartanunk az oktatás elméleti, gyakorlati, technikai, technológiai változásaival a nemzetközi és a hazai szükségletek, lehetőségek és elvárások szemszögéből. Ennek kapcsán kerül megrendezésre a Pedagógiai kihívások a XXI. században című szakmai konferencia, melynek témakörei többek között a differenciált oktatás, a digitális kultúra, az oktatás gamifikációja, a tehetséggondozás, a család és a közösség szerepe, az új felsőoktatási kihívások. A szakmai előadásokat megbeszélések, véleménynyilvánítások, eszmecserék követik. A konferencia 2016. október 15-én kerül megrendezésre Újvidéken az Apáczai Diákotthon Darányi-telepi épületében (Bogdan Šuput u. 16.), 9 órai kezdettel. A konferenciára tanítókat, általános és középiskolai tanárokat várunk. A részvétel ingyenes.

Jelentkezés elektronikus formában a következő címen: nsvmpe@gmail.com.

A jelentkezés határideje 2016. október 13.