Kezdőlap | Felhívások > Utazás a Rákóczi Szövetséggel

Utazás a Rákóczi Szövetséggel

Jelentkezési határidő: 2019-10-01 00:00:00Pályázók köre: Kárpát-medencei magyar középiskolákKapcsolat: Simon Alekszandra: tel: 00 36 1 201 3067; e-mail: diakutaztatas@rakocziszovetseg.huKiíró: Rákóczi Szövetség
 
Idén is utazásra buzdítja a Rákóczi Szövetség a középiskolás fiatalokat. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet.

Idén is meghirdeti az október 23-i diákutazási programot a Rákóczi Szövetség. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a lényeg, hogy a diákok a nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak és közös programot szervezzenek. Iskolánként egy autóbusznyi diák utazhat a pályázat keretében, amelyhez a Rákóczi Szövetség - az utazásban résztvevő diákok számától és a megtett távolságtól függően - akár 300 ezer forint utazási támogatást ajánl fel, illetve igény szerint segít a fogadó iskola közvetítésében. Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje október elseje. A Rákóczi Szövetség diákutaztatási programja idén már több mint 15 ezer középiskolásnak teremtett lehetőséget utazásra.

A pályázatra október 1-ig lehet jelentkezni.

További információk a szervezet honlapján a www.rakocziszovetseg.org címen.