Kezdőlap | Felhívások > V. Délvidéki Sajó Sándor verseny

V. Délvidéki Sajó Sándor verseny

Jelentkezési határidő: 2017-10-15 00:00:00Pályázók köre: Általános iskolásoktól kezdve felnőtt korúakigKiíró szervezet: Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek SzövetségeKapcsolat: vancsesz0102@gmail.com, 024 852 350, 063 851 3607Kiíró: Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége

A Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával szervezi meg az V. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó versenyt

A magyar költők hazafias verseinek szemléjét 2017. november 4-én (szombaton) tartjuk meg 10:00 órai kezdettel a Nagycsaládos Házban , Péterrévén, Ady Endre 23..

A versenyt a következő kategóriákban bonyolítjuk le:
1. általános iskolás alsós osztály,
2. általános iskolás 5. és 6. osztályok,
3. általános iskolás 7. és 8. osztályok,
4. közép iskolások és
5. felnőttek.

A résztvevőknek 2 verssel kell benevezniük, amelyek közül az egyiknek Sajó Sándor versének kell lennie, míg a másiknak szabadon választott hazafias versnek.

Benevezéseket a jelentkezőlap kitöltésével Vajdaságból és a kárpát-medencei partner szerevezeteinkből várunk legkésőbb 2017. október 15-ig a következő e-mail címre: vancsesz0102@gmail.com vagy levélcímünkre:

Vancsesz, 24430 Ada, Lenin u. 46., Szerbia.

A benevezéseknek tartalmazniuk kell a résztvevő teljes nevét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát, villámposta címét, az iskola vagy szervezet megnevezését, felkészítő tanár teljes nevét és a választott Sajó Sándor és egy másik vers szerzőjét és címét.

A benevezetteket értesítjük a jelentkezés elfogadásáról és az egész napi programról.
Minden versenyzőnek és felkészítő tanárnak ebédet és üdítőt, illetve emléklapot biztosítunk.
Útiköltséget nincs módunkban biztositani, de a jelentkezőknek segitünk a közös utazás megszervezésében.

A külföldről érkezőknek szükség szerint szállást és étkezést biztositunk, ezért időben jelezzék igényeiket.
A szervezők által kiválasztott 3 tagú értékelő bizottság rangsorolja majd a teljesítményeket.

Minden kategóriában az első három helyen végző versenyzőt külön jutalomban részesítjük, de különdíjakat is odaítélhet az értékelő bizottság. A legjobb teljesítményt nyújtó versenyzők képviselik majd Vajdaságot novemberben Ipolyságon (Szlovákia) és februárban Zsámbokon (Magyarország) megtartandó versmondó versenyeken. Ezen kivül a szervezők további szereplési lehetőségeket is biztosítanak a nagyobb vajdasági nagycsaládos rendezvényeken.

Jelentkezés és további tájékoztatás a 024 852 350-es vagy a 063 851 3607–es távbeszélőszámokon, illetve a vancsesz0102@gmail.com villámlevélcímen lehet.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket.