Kezdőlap | Felhívások > Vajdasági Baráti Egyesület: Idén is...

Vajdasági Baráti Egyesület: Idén is jótékonysági Mikulás-est Budapesten

Jelentkezési határidő: 2015-11-30 00:00:00Kapcsolat: vajdasagibarat@gmail.comKiíró: Vajdasági Baráti Kör

A Vajdasági Baráti Kör idén negyedszer szervezi meg hagyományos jótékonysági Mikulás-estjét Budapesten. Az idén három vajdasági intézményt támogatnak: a nagybecskereki Boldogasszony Iskolanővérek lánykollégiumát, a kishegyesi Ady Endre Kísérleti Általános Iskolát, valamint a húsz év után újrainduló verbászi magyar óvodai tagozatot.

A szervezők idén is kizárólag vajdasági művészeket hívtak, így Csizmadia Anna, Fehér Nóra, Rúzsa Magdi, Szőke Zoltán, a Török Testvérek és Varga Izabella idén is vállalták a fellépést, valamint gyerekfellépők is lesznek.

Az esten a Hernyák Birtok borait, a Sonkamester sonkáit, a Balkan Grill pljeszkavicáit és a RothBeer kézműves söreit kóstolhatják a jelenlévők.

A fellépőkkel, vendéglátókkal szemben idén is ugyanaz a kritérium: vajdaságinak kell lenniük, vagy kötődniük kell Vajdasághoz, az est teljes bevételét pedig az említett három intézménynek ajánlják fel.

A vendégek 2000 forintos támogató jegy megvásárlásával járulnak hozzá a három intézmény támogatásához, de 5000 forintos kiemelt támogatói jegyet is lehet vásárolni. A szervezők tombolával is készülnek.

A részvételi szándékot a vajdasagibarat@gmail.com e-mail címen kell jelenteni november 30-áig, ugyanis a jegyek száma korlátozott. A szervezők kérik, hogy a részvételi szándék mellé azt is írják meg, ha 12 év alatti gyerekkel érkeznek, ugyanis minden gyerek Mikulás-csomagot kap. A részletekért pedig az egyesület Facebook-oldalán lehet érdeklődni.

Az idei Mikulás-estet december 6-án, vasárnap 17.30 órától tartják a Fonó Budai Zeneházban.