Kezdőlap | Felhívások > Vajdasági Fiatal Természetkutatók...

Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozójatermészet

Jelentkezési határidő: 2017-11-30 00:00:00Pályázók köre: Középiskolás és egyetemista korosztályKapcsolat: http://arcus.org.rs/hun/ii-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap/Kiíró: Arcus Környezetvédő Egyesület
 
Kedves Tagtársak, Önkéntesek, Barátaink!
 
A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület második alkalommal szervezi meg a Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója elnevezésű, tudományos célú találkozóját a középiskolás és egyetemista korosztály számára. A találkozó lehetőséget biztosít a fiatal kutatók tudományos munkáinak szakmai körben való bemutatására.
 
A II. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozójára 2017. december 9-én, 9 órától kerül sor a topolyai Kray-kastélyban működő Topolya Község Múzeumának nagytermében (Tito marsall utca 60.).
 
Idén a témakörök változatlanul a biológiai tudományok területéről kerülnek ki, többek között az állattan, biogeográfia, etológia, evolúcióbiológia, genetika, hidrobiológia, mikrobiológia, növénytan, populációbiológia, ökológia, természetvédelmi biológia, valamint kiegészítve a környezetvédelem, néprajz és természet, illetve az ökoturizmus témakörökkel.
 
A jelentkezéseket Vajdaság egész területéről, és a környező országokból is várjuk mindazok részéről, akik már megkezdték középiskolai tanulmányaikat, illetve nem töltötték be negyvenedik életévüket.
 
A kutatási témájukat előadás formájában bemutatók számára a részvétel regisztrációhoz kötött!
 
További részletek a találkozóval kapcsolatban:
 
Jelentkezni az alábbi linkre kattintva, az online regisztrációs lap kitöltésével lehet, 2017. november 30-a éjfélig.

http://arcus.org.rs/hun/ii-vajdasagi-fiatal-termeszetkutatok-talalkozoja-online-regisztracios-lap/

Ezúton kérnénk mindenkit, hogy lehetőségeikhez mérten küldjék tovább e levelet kollégáiknak, barátaiknak, ismerőseiknek és mindenkinek, akik érdekeltek lehetnek a témában.
 

Üdvözlettel,
Sihelnik József

az Arcus K. E. titkára