Kezdőlap | Felhívások > Várják a jelentkezőket a IV. Józsa...

Várják a jelentkezőket a IV. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztiválra kulturális

Jelentkezési határidő: 2019-10-27 00:00:00Pályázók köre: A 15. életévüket betöltött nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondókKapcsolat: felingszinhaz@gmail.comKiíró: Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ

A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ december 7-én szervezi meg a IV. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált Békéscsabán.

A fesztiválra kizárólag a 15. életévüket betöltött nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezhetnek október 27-éig.

A szervezők a jelentkezőket két korcsoportba sorolják, a 15 és 18 év közötti csoportba, illetve a 18 év felettiek csoportjába.

A jelentkezők legfeljebb 6, legalább 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhetnek. A megadott művek közül a helyszínen, a zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra.

A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje nem lehet kevesebb mint 2 perc, és nem lehet hosszabb 10 percnél.

Az érdeklődőknek ki kell tölteniük a fesztivál jelentkezési lapját, majd azt elektornikus formában kell elküldeniük a felingszinhaz@gmail.com címre. A jelentkezési lap az alábbi címen található: http://sj52.szinhaz.info/Feling.html.

A jelentkezők közül 20 versmondót, és 20 prózamondót hív meg a zsűri. A meghívottakat külön értesítik.

A fesztiválon, kategóriánként 1., 2., 3. díjat (esetleg különdíjat) osztanak ki.

A szállással, utazással kapcsolatos esetleges költségek a jelentkezőt terhelik.

 

Forrás: VajdaságMA