Kezdőlap | Felhívások > Videó- és fotópályázat...

Videó- és fotópályázat Kárpát-medencei és diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták részére

Jelentkezési határidő: 2021-01-31 00:00:00Pályázók köre: Kárpát-medencei, valamint a diaszpórában élő középiskolások és egyetemistákKapcsolat: palyazat@rakocziszovetseg.huKiíró: Rákóczi Szövetség

 

A Rákóczi Szövetség pályázatot hirdet Kárpát-medencei, valamint a diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták részére a karácsonyi, újévi és farsangi ünnepkörök színes bemutatására.

A pályázat célja, hogy a diákok bemutassák a téli időszak helyi magyar szokásait, ezzel erősítve a Nemzeti Összetartozás Évében, hogy minden régiónak megvannak a saját hagyományai, tradíciói, amit a fiatalok tisztelnek és őriznek. A nyertes pályázók elektronikai eszközökre fordítható pénznyereménnyel gazdagodnak.

A Szövetség eddigi legnagyobb felkínált nyereményével szeretné ösztönözni a középiskolásokat és egyetemistákat, hogy színes és izgalmas módon mutassák be a közelgő ünnepek világát és helyi szokásaikat. 2020. december 3. és 2021. január 31. között lehet videóval és fotóval nevezni a www.rakocziszovetseg.org oldalon.

A felhívás az alábbi linken érhető el:

https://www.rakocziszovetseg.org/fooldal-n/64-aktualis/1461-video-es-fotopalyazat-karpat-medencei-es-diaszporaban-elo-kozepiskolasok-es-egyetemistak-reszere

 

A pályázat népszerűsítő videója az alábbi linken érhető el:

https://fb.watch/29KbTda-9c/